پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ مرداد ۱۳۹۰، ۹:۵۰

تأخیر در معرفی دبیر/

اکبرلو: جشنواره تئاتر کودک اولویت کاری مدیران نیست

اکبرلو: جشنواره تئاتر کودک اولویت کاری مدیران نیست

عضو هیئت مدیره دفتر تئاتر کودک و نوجوان اداره‌ کل هنرهای نمایشی تأخیر در معرفی دبیر هجدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان را نشانه نبود اعتقاد به جشنواره و اولویت کاری آن برای مدیران دانست.

منوچهر اکبرلو درباره تأخیر در معرفی دبیر هجدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان با توجه به برگزاری این جشنواره در آبان‌ماه سال جاری در همدان به خبرنگار مهر گفت: معرفی نشدن دبیر جشنواره با توجه به فرصت اندکی که به زمان وعده داده شده برای برگزاری جشنواره مانده بیش از هر چیز نشان می‌دهد که جشنواره ماهیتا مورد اعتقاد و در اولویت کاری مدیران نیست.

وی یادآور شد: اگر در هفته‌های آخر دبیری برای هجدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان انتخاف شود مانند اتفاقی خواهد بود که در آخرین دوره جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی رخ داد و فقط نشانگر برگزاری جشنواره و باری به هر جهت بودن آن است.

عضو هیئت مدیره دفتر تئاتر کودک و نوجوان اداره‌کل هنرهای نمایشی تصریح کرد: با این روند آنچه به عنوان اهداف جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در فراخوان آن آمده فقط تکرار جملاتی است که در اینگونه فراخوان‌ها آورده می‌شود بدون آنکه مدیران جشنواره هیچ اعتقادی به آن داشته باشند.

اکبرلو معتقد است اگر در زمان اندک باقی‌مانده دبیر جشنواره هجدهم مشخص شود شاید بشود با تلاش دلسوزان تئاتر کودک و نوجوان آن را با حداقل کیفیت برگزار کرد. وی ادامه داد: به نظر می‌رسد نگاه مدیران به جشنواره‌ها صرفا بر اساس عادت و روزمرگی است و خود آن‌ها نمی‌دانند که برگزاری یک جشنواره چه هدفی را دنبال می‌کند. در چشم‌انداز برنامه‌های آن‌ها اگر برنامه‌ای وجود داشته باشد این جشنواره‌ها چه جایگاه و نقشی را ایفا می‌کنند.

این مدرس و پژوهشگر عرصه تئاتر کودک و نوجوان اعتقادی به تأثیر جدی این جشنواره در روند تئاتر کودک و نوجوان ندارد. وی تأکید کرد: به نظر می‌رسد برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان تنها باعث می‌شود که مدیران فرهنگی مجبور شوند بخشی از توجه خود را به این بخش از تئاتر جلب کنند.

کد خبر 1374111

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha