پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ مرداد ۱۳۹۰، ۱۰:۵۷

حیدری‌پور:

فاز اول اردوگاه گردشگری نایین به پایان رسید

فاز اول اردوگاه گردشگری نایین به پایان رسید

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: فاز نخست راه‌اندازی اردوگاه گردشگری شهرستان نایین به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسفندیار حیدری‌پور با اعلام این خبر افزود: برای احداث این اردوگاه گردشگری در نایین، اعتباری بالغ بر دو میلیارد و 500 میلیون ریال از محل اعتبارات ملی هزینه شده است.

وی شرح عملیات اجرایی فاز اول این اردوگاه گردشگری را محوطه‌سازی، احداث سرویس بهداشتی، ساخت آلاچیق در مجتمع گردشگری پارک محور نائین - اردستان و بهسازی محوطه عنوان کرد.

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان تصریح کرد: هدف از احداث اردوگاه گردشگری نایین، ایجاد توسعه زیرساختهای رفاهی گردشگری و ایجاد امکانات رفاهی در خروجی شهر نائین، محور شرق اصفهان در دهستان ورتون بوده است.

وی با اشاره به اینکه نایین یکی از شهرهای استان اصفهان در مرکز ایران و مرکز شهرستان نائین است، ادامه داد: این شهر در منطقه دشت کویر قرار گرفته‌ است و آب و هوایی خشک و کویری دارد.

حیدری‌پور بیان داشت: تاریخ بنای اولیه شهر نایین به دوران قبل از اسلام مربوط می‌شود که علاوه بر زبان فارسی، بسیاری از مردم محلی به گویش نائینی سخن می‌گویند.

کد خبر 1374489

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha