به گزارش خبرنگار مهر، مهدی سعادتی ظهر چهارشنبه در نشست کمیته حمل و نقل هوایی گیلان اظهارداشت: این کمیته با پرهیز از تنگ نظری ها، نگاه راهبردی به فرودگاه رشت و همه ارگانهای مستقر در فرودگاه داشته باشد و با برنامه ریزی، اولویت بندی، سیاست گذاری مشخص کند که به چه اهدافی، با چه ابزاری و تا چه زمانی خواهد رسید.
وی تاکید کرد: وظایف هر عضو از این کمیته مشخص و هر ماه با تشکیل جلسات با محوریت استانداری بحث حمل و نقل نهادینه و حضور بخش های خصوصی، تجار و بازرگانان به استان تسهیل شود.
مدیرکل فرودگاه گیلان نیز در این جلسه ضمن تشکر از استاندار گیلان به اهداف تشکیل این کمیته اشاره کرد و گفت: فرودگاه رشت به جهت موقعیت جفرافیایی که در شمال کشور دارد می تواند فرصت خوبی برای توسعه گیلان و هاب منطقه شمال و شمال غربی باشد چرا که هم اکنون امکان سوختگیری پروازهای خارجی در این فرودگاه وجود دارد که گاهی اوقات انجام می گیرد.
فتاح رضوانی همچنین فرودگاه رشت، گردشگری گیلان و منطقه آزاد انزلی را سه مولفه توسعه استان دانست و افزود: تشکیل کمیته حمل و نقل هوایی می تواند در جذب سرمایه گذار بخش گردشگری زیارتی و درآمدهای گردشگری به ویژه خارجی تاثیرگذار باشد.
وی اظهارداشت: با تشکیل کمیته حمل و نقل هوایی تمامی امور مربوط به صنعت حمل و نقل هوایی و تصمیم گیری اجرایی سیاست های کلان کشور و استانی در این کمیته طرح و اجرا شود.
مدیر کل فرودگاه گیلان به برقراری پروازها در فرودگاه رشت اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی هرگونه پرواز برون مرزی و داخلی باید قبلا در کمیته حمل و نقل هوایی استان طرح، بررسی و برای عملیاتی شدن توسط شرکت هواپیمایی مربوطه به مبادی ذیربط ارجاع و اقدامات بعدی صورت گیرد.
وی یادآورشد: این پروسه فقط برای جلوگیری از هرگونه رقابت مضره فیمابین شرکت های هوایی فعال در استان و برقراری پرواز در ساعات کم تقاضا انجام می گیرد.
نظر شما