پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ مرداد ۱۳۹۰، ۲۰:۱۶

در پی تجاوز رژیم صهیونیستی؛

لبنان به سازمان ملل متحد شکایت کرد

لبنان به سازمان ملل متحد شکایت کرد

دولت لبنان در پی تجاوز زمینی اخیر نظامیان رژیم صهیونیستی به خاک این کشور از اشغالگران قدس به سازمان ملل متحد شکایت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه الانتقاد، وزارت امور خارجه لبنان از طریق نماینده دائم خود در سازمان ملل متحد در نیویورک علیه رژیم صهیونیستی به سبب تجاوز به خاک این کشور در منطقه "الوزانی" شکایت کرد.

در این شکوائیه آمده است : تجاوز گشتی اسرائیلی در تاریخ اول آگوست سال 2011 و نفوذ به عمق 15متری خاک لبنان نقض آشکار حاکمیت لبنان و قطعنامه 1701 شورای امنیت، قوانین بین المللی و منشور سازمان ملل متحد و تهدیدی برای ثبات و امنیت بین المللی است.

شایان ذکر است که نظامیان صهیونیست اخیرا با تجاوز به حاکمیت لبنان به سوی نیروهای ارتش لبنان آتش گشودند که با حضور سریع نیروهای یونیفل، اوضاع بحرانی نشد.

تجاوز رژیم صهیونیستی به حریم هوایی، زمینی و دریایی لبنان بر خلاف مفاد قطعنامه 1701 شورای امنیت همچنان ادامه دارد و شکایتهای پیاپی لبنان از این رژیم به سازمان ملل متحد هم به سبب حمایتهای مستمر آمریکا و دیگر کشورهای غربی از اشغالگران قدس، مانع این تجاوزات نشده است.

کد خبر 1375161

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha