پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ مرداد ۱۳۹۰، ۱۰:۲۳

شش پروژه عمرانی منطقه 3 کرج به بهره برداری رسید

شش پروژه عمرانی منطقه 3 کرج به بهره برداری رسید

کرج - خبرگزاری مهر: همزمان با ماه رمضان و برنامه شهرداری مبنی بر افتتاح هر هفته پروژه های عمرانی در تابستان،شش پروژه عمرانی در منطقه 3 کرج به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با دومین روز از ماه مبارک رمضان ششمین وعده شهردار کرج مبنی بر افتتاح پروژه های عمرانی، تفریحی و خدماتی در هر 10 روز از فصل تابستان، محقق شد.
 
مدیر منطقه 3 شهرداری کرج شامگاه چهارشنبه در آیین بهره برداری از شش پروژه عمرانی این منطقه گفت: برای عملیاتی کردن این پروژه ها 12 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

سعید صفری افزود: این پروژه ها شامل بهره برداری از بوستانهای جانباز، آزاده، رزمنده، مادر، گل مریم، کتابخانه دانشجو و فرهنگسرای پایداری مطرح کرد.

این مسئول اظهار داشت: اعتبار مورد نیاز برای بهره برداری از این پروژه های تفریحی و فرهنگی از محل اعتبارات منطقه ای تامین شده است.

وی با اشاره به احداث بوستان مادر گفت: این بوستان درزمینی به مساحت 11 هزار متر مربع و با اعتبار یک میلیارد و هشتصد میلیون ریال بنا شده است.

صفری مدت زمان احداث این پروژه را سه ماه عنوان کرد.

این مسئول تجهیز و بازسازی کامل بوستان گل مریم را از دیگر پروژه های عمرانی منطقه 3 شهرداری کرج ذکر و عنوان کرد: این بوستان هزار و 752 مترمربعی طی دوماه و با اعتبار 880 میلیون ریال بهسازی و بازسازی شده است.

مدیر منطقه 3 شهرداری کرج بوستان رزمنده را از دیگر پروژه های ششمین دوره افتتاح پروژه های تابستانه شهرداری کرج عنوان کرد و گفت: مساحت این بوستان که با هدف گرامیداشت جانبازان هشت سال دفاع مقدس نامگذاری شده است، سه هزار و 400 متر مربع می باشد که عملیات اجرایی آن 180 روز به طول انجامید.

وی افزود: برای احداث این بوستان یکصد و 60 میلیون ریال هزینه صرف شده است.

صفری احداث بوستان آزاده را یادآور شد و با بیان اینکه مساحت این بوستان دو هزار و 284 متر مربع می باشد، خاطرنشان کرد: شهرداری منطقه 3 کرج برای احداث این بوستان یک میلیارد و 440 میلیون تومان تامین اعتبار کرده است.

افزایش سرانه های فرهنگی ورزشی منطقه 3
 
وی با اشاره به حمایتهای شهردار کرج در خصوص بهره برداری از این پروژه های عمرانی از همکاری و تعامل معاونت های فرهنگی، اجتماعی و خدمات شهری شهرداری کرج خبرداد و افزود: دو پروژه تجهیز کتابخانه دانشجو و احداث زمین چمن مصنوعی با همکاری این دو معاونت اجرایی شده است.

مدیر منطقه 3 شهرداری کرج با تاکید بر افزایش سرانه فرهنگی عنوان کرد: تجهیز کتابخانه دانشجو با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری کرج با صرف هزینه پانصد میلیون ریال انجام شد.
 
صفری لزوم فراهم ساختن بسترهای ورزشی در منطقه فردیس را یادآور شد و عنوان کرد: این زمین چمن مصنوعی با حمایت معاونت خدمات شهری شهرداری کرج وبا صرف هزینه پانصد میلیون ریال و ظرف مدت زمان دو ماه احداث شده است.

مدیر منطقه 3 شهرداری کرج تحقق هدف مدیریت شهری کرج مبنی بر هر هفته افتتاح یک پروژه عمرانی در مناطق مختلف این کلانشهر را پایه و اساس افتتاح این شش پروژه ذکر و بیان کرد: با بهره برداری از طرح های عمرانی منطقه 3، کرج از ششمین مرحله افتتاح پروژه های تابستانی در کرج گذر کرد.

صفری با بیان اینکه فعالیتهای شهرداری تنها به افتتاح پروژه ها و احداث پارکها ختم نمی شود، افزود: در کنار این طرح های عمرانی شهرداری منظقه 3 به عنوان مجموعه ای از خانواده بزرگ شهرداری، اجرای 39 طرح تعریف شده عمرانی را که از نیمه دوم سال گذشته کلید خورده است را به مرحله اجرا درآورده است.

در آیین افتتاح شش پروژه عمرانی در منطقه 3 کرج که جمعی از شهروندان فردیس میهمان آن بودند، علاوه بر حضور  دکتر ایمانی امام جمعه فردیس، شهردار واعضای شورای شهر کرج، عزیز اکبریان نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشت.

قرات قرآن توسط حسین رستمی قاری بین المللی، اجرای مدیحه سرایی و تواشیح گروه بین المللی محراب، اجرای موسیقی زنده توسط خوانندگان بنام صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران از جمله برنامه های اجرا شده در آیین افتتاح ششمین مرحله پروژه های تابستانی شهرداری کرج بود.

در این مراسم که در پارک تندرستی فردیس برپا شد حجت الاسلام محسن ایمانی امام جمعه فردیس در خصوص اعمال پسندیده ماه مبارک رمضان ایراد سخن کردند. این مراسم با پذیرایی روزه داران و صرف افطار پایان یافت.
کد خبر 1375386

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha