پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ مرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۳۸

در گفتگو با مهر عنوان شد:

شناورهای صیادی در آبهای دور مسلح می شوند

شناورهای صیادی در آبهای دور مسلح می شوند

چابهار - خبرگزاری مهر: مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: کلیه شناورهای کلاس لنج برودتی صید در آبهای دور در صورت درخواست و داشتن شرایط لازم جهت مبارزه با دزدان دریایی مسلح می شوند.

غلامرضا سندگل در گفتگو با مهر اظهار داشت: از سال 87 شناورهای صیادی استان در هنگام صید در آب های اقیانوس هند با مشکل جهانی حمله دزدان دریایی مواجه شدند که خسارات روحی و مالی به این قشر زحمت کش وارد شده است.

وی گفت: این اداره کل جهت ادامه روند صید ماهی تون و کمک به امنیت شناورها در هنگام حضور و انجام صید در اقیانوس هند و با پیگیری و همکاری دستگاههای زیربط موفق به اخذ مجوز مسلح کردن شناورهای صیادی استان از ستاد کل نیروهای مسلح شده است.

وی افزود: مالکین شناورهای متقاضی در صورت داشتن شرایط پیش بینی شده و دارا بودن تجهیزات مناسب ناوبری و ایمنی با ارائه مدارک لازم به شیلات می توانند از این امکان بهره مند شوند.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان بیان داشت: صیادان پر تلاش استان حدود 80 درصد ماهیان تون کشور را صید می کنند که بخش عمده آن در محدوده آب های دور از ساحل و اقیانوس هند انجام می گیرد.

کد خبر 1375678

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha