علی اصغر رضوی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طبق برنامه ریزی ها مطالبات پیمانکاران راهسازی در البرز پرداخت می شود و شرایط مور نیاز تحقق این امر به بهترین نحو فراهم خواهد شد.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه قسمتی از طرحهای راه و ترابری استان البرز تا قبل از مستقل شدن استان مربوط به تهران بود، بسیاری از مطالبات پیمانکاران راهسازی در استان پرداخت نشده است.
این مسئول بیان کر: همین مسئله موجب شد تا بسیاری از طرحها به تعویق افتد که این امر ضرورت پرداخت مطالبات در اسرع وقت را بیش را پیش آشکار می کند.
خواسته پیمانکاران به حق است
مدیر کل راه و ترابری استان البرز گفت: خواسته پیمانکاران به حق است و در این خصوص نیز جلسه ای با مدیر کل راه استان تهران و با حضور استاندار البرز و معاون عمرانی استانداری تشکیل شده است.
رضوی افزود: با مساعدتهای استاندار مقرر شد به صورت علی الحساب مبالغی از بدهی پیمانکاران پرداخت شود تا انگیزه انجام طرح در استان به وجود آید و کار با شتاب بسیاری صورت بگیرد.
نظر شما