به گزارش خبرنگار مهر، محمود صلاحی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه گردهمایی مدیران و مسئولان دانشگاه جامع علمی و کاربردی خراسان، کانون و انجمن صنفی آموزشگاههای آزاد فنی و حرفه ای اظهار کرد: در همه جای دنیا ثابت شده که علم و تجربه وقتی با هم تلفیق شوند و به کمک یکدیگر بیایند موفقیت قطعی و حصول نتیجه مطمئن تر خواهد بود.
وی افزود: گر چه نظریه پردازی خوب است ولی نظریه پردازی صرف بدون کار تجربی و پشتوانه علمی و عملی بهره وری قابل توجهی نخواهد داشت.
استاندار خراسان رضوی گفت: باید در مراکز آموزشی در تمامی سطوح از آموزش و پرورش گرفته تا مراکز آموزش عالی طوری برنامه ریزی شود که همزمان با مباحث نظری، حرفه آموزی و کسب تجربه و کار عملی نیز دیده شود.
وی تصریح کرد: مهمترین موضوعی که باعث به وجود آمدن پدیده بیکاری در جامعه می شود نداشتن تخصص است و مراکز آموزشی فنی و حرفه ای در استان می باید در این موضوع نقش عمده ای ایفا کنند.
صلاحی تصریح کرد: بر اساس سند چشم انداز کشور؛ در افق 1404 باید در منطقه به عنوان قدرت برتر در حوزه علم، فرهنگ، اقتصاد و سیاست به عنوان الگو و سرآمد مطرح شویم.
استاندار خراسان رضوی گفت: به اذعان مراکز مطالعاتی دنیا متوسط رشد علمی در ایران 11 برابر متوسط رشد دنیاست و این یعنی ما زودتر از برنامه به عنوان قطب علمی منطقه تبدیل شده ایم.
وی افزود: اگر بخواهیم در حوزه اقتصاد نیز به این قدرت دست پیدا کنیم باید علم را تجاری سازی کرده و تبدیل به تولید کنیم تا بتوانیم به رشد اقتصادی دست یابیم.
صلاحی در ادامه با اشاره به پتانسیل استان در حوزه مهارتهای فنی و حرفه ای گفت: همانطوری که خراسان رضوی در بسیاری از حوزه ها درکشور رتبه نخست را داراست در این موضوع نیز باید برترین باشد.
در این جلسه سید جلال خواب نما مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی نیز با اعلام این مطلب که هزار و 400 آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد در استان فعال است، گفت: در استان 47 مرکز آموزش فنی و حرفه ای دائر و مشغول فعالیت است.
وی افزود: با توجه به فراگیر بودن آموزشها و به منظور جلوگیری از موازی کاری باید یک نیاز سنجی مهارتی صورت پذیرد تا بتوان بر اساس این نیاز سنجی اقدام به آموزش مهارتهای مورد نیاز استان کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان در ادامه با اشاره به ارائه آموزشهای موازی در برخی ادارات خواستار جلوگیری از این موازی کاری شد.
نظر شما