به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام مراد یوسفی اظهار داشت: این محفل بزرگ قرآنی، 28 مرداد مصادف با 18 رمضان از ساعت 17عصر همراه با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا و اجرای طرح سفره کریمانه برگزار می شود.

شهرکرد - خبرگزاری مهر: مسئول دبیرخانه کانون مساجد چهارمحال و بختیاری از برگزاری محفل بزرگ انس با قرآن در کانون فرهنگی و هنری مکتب الاسلام شهر سورشجان خبر داد.
وی هدف از برگزاری این محفل را بسترسازی برای انس هرچه بیشتر جوانان و نوجوانان با آموزه های قرآن کریم، ایجاد بستر مناسب برای پیوند قوی بین جوانان و مسجد و کانونهای مساجد و ایجاد فضایی معنوی همراه با شور و نشاط برای ترغیب جوانان و نوجوانان به فراگیری آموزه های دینی با بهره گیری از ظرفیت مساجد عنوان کرد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این محفل قرآنی با حضور قاری بین المللی حاج علیرضا نداف برگزار می شود، اظهار داشت: ستاد نماز جمعه و پایگاه بسیج الزهرا (س) خواهران شهر سورشجان نیز در اجرای این برنامه همکاری دارند.
حجت الاسلام یوسفی همچنین از اجرای نظیر این برنامه در کانون فرهنگی و هنری زینب کبری (س) روستای مرغملک خبر داد و تصریح کرد: این قاری پس از حضور در این محفل، محفل دیگری نیز در مسجد جامع امام جعفر صادق (ع) روستای مرغملک خواهد داشت.
کد خبر 1380558
نظر شما