پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ مرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۰۳

مجلس و دولت نتوانستند سختی کار خبرنگاران را ثابت کنند

مجلس و دولت نتوانستند سختی کار خبرنگاران را ثابت کنند

آمل - خبرگزاری مهر: نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه هنوز مجلس و دولت نتوانستند سختی و زیان آور بودن حرفه خبرنگاری را ثابت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، عزت‌الله یوسفیان ‌ملاء ظهر جمعه در نخستین همایش بزرگ تجلیل از خبرنگاران و پیشکسوتان عرصه خبر شهرستان آمل گفت: متاسفانه این امر نشان می دهد که دولت و مجلس نتوانستند هنوز به جایگاه رسانه‌ها و خبرنگاران در جامعه اعتقاد پیدا کنند.

وی با بیان اینکه خبرنگار به عنوان یک قاضی و نماد افکار عمومی در جامعه است، گفت: امروز همه قدرت ها و دولت ها برای نشان دادن عملکرد مثبت خود به افکار عمومی از رسانه‌ها استفاده کنند و برخلاف عملکرد مثبت خود به مردم القاء می کنند.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی، به مهم خواندن جایگاه خبرنگاران و رسانه ها در جامعه اشاره و با تاکید بر اینکه جایگاه خبرنگاران باید بیشتراز گذشته اهمیت داده شود، خواستار توجه بیشتر به خبرنگاران شد.

یوسفیان ملا تاکید کرد: حمایت از خبرنگاران نباید در حد شعار باشد بلکه باید از این قشر زحمت کش جامعه در همه ابعاد حفظ و حمایت شود.

کد خبر 1381546

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha