پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ مرداد ۱۳۹۰، ۹:۲۸

اکبری مطرح کرد:

4 شهر لرستان دارای تصفیه خانه فاضلاب هستند

4 شهر لرستان دارای تصفیه خانه فاضلاب هستند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان لرستان از فعال بودن تصفیه خانه فاضلاب در چهار شهر این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی اکبریان در جریان بازدید نماینده مردم شهر خرم آباد در مجلس شورای اسلامی از تصفیه خانه فاضلاب شهر خرم آباد اظهار داشت: تصفیه خانه فاضلاب شهر خرم آباد دارای سه مدول است که دو مدول آن با فرآیند لاگون هوادهی کامل و لاگون بی هوازی به ظرفیت هر کدام 100 هزار نفر در حال بهره برداری هستند.

وی بیان داشت: مدول این تصفیه خانه نیز با فرآیند لجن فعال متعارف و ظرفیت 150 هزار نفر در حال بهره برداری است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان لرستان عنوان کرد: در مجموع تصفیه خانه فاضلاب شهر خرم آباد قادر به تصفیه فاضلاب جمعیت 350 هزار نفر این شهر است.

اکبریان افزود: در حال حاضر تصفیه خانه فاضلاب در چهار شهر خرم آباد، بروجرد، پلدختر و الیگودرز فعال بوده و به زودی عملیات اجرایی تصفیه خانه فاضلاب شهر نورآباد نیز آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به اهداف راه اندازی تصفیه خانه های فاضلاب در استان یادآور شد: هدف اصلی این تصفیه خانه های فاضلاب، محافظت یا کنترل آلودگی محیط زیست، جلوگیری از آلوده شدن منابع آب، کنترل بیماریها و بالا بردن سطح بهداشت عمومی جامعه است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان لرستان از استفاده مجدد از آب تصفیه خانه فاضلاب خبر داد و گفت: با توافقنامه ای که با آب منطقه ای لرستان به عمل آمده، خروجی آب تصفیه خانه فاضلاب شهر خرم آباد جهت مصارف کشاورزی مورد بهره برداری قرار می گیرد.

کد خبر 1381716

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha