پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ مرداد ۱۳۹۰، ۱۰:۳۷

زمان برگزاری مراسم ختم آیت الله آقامیری خوانساری تغییر کرد

مراسم ختم آیت الله حاج سید هاشم آقامیری خوانساری امام جمعه موقت شهرستان خوانسار و از روحانیون برجسته حوزه علمیه قم که قرار بود یکشنبه 23 مرداد برگزار شود، به دوشنبه 24 مرداد موکول شد .

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حاج سید هاشم آقامیری خوانساری از علمای منطقه خوانسار گلپایگان بود که روز پنجشنبه در بیمارستان خاتم الانبیای تهران دار فانی را وداع گفت.

وی سالها نزد حضرات آیات عظام گلپایگانی، خوانساری و مرعشی نجفی کسب علم کرده و سالها در حوزه های علمیه تدریس کرد.

آیت الله آقامیری خوانساری در سال های اخیر مسئولیت های مختلفی را در زمینه حوزوی داشته است که از آن جمله می توان به ریاست حوزه علمیه اراک، مدیریت یکی از مدارس حوزه علمیه قم، نماینده طلاب حوزه های علمیه خوانسار و گلپایگان در حوزه علمیه قم و امامت جمعه شهرستان خوانسار اشاره کرد .

مراسم ختم آیت الله آقامیری خوانساری قرار بود روز یکشنبه 23 مرداد ماه برگزار شود اما به علت تداخل در برنامه مسجد، این مراسم به روز دوشنبه موکول شد.

مراسم ختم آیت الله آقامیری روز دوشنبه 24 مرداد ساعت 16 تا 18 در مسجد خداداد واقع در بزرگراه شهید محلاتی، خیابان عارف شمالی برگزار می شود.
 

کد خبر 1382777

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha