پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ مرداد ۱۳۹۰، ۱۶:۳۷

منابع مصری خبر دادند:

مذاکره حماس و اسرائیل درباره تبادل اسرا در قاهره

مذاکره حماس و اسرائیل درباره تبادل اسرا در قاهره

منابع مصری از مذاکرات حماس با رژیم صهیونیستی درباره پرونده مبادله نظامی این رژیم با اسیران فلسطینی که به میزبانی قاهره برگزار می شود خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الحیات، منابع مصری با اشاره به مذاکرات کنونی میان حماس و اسرائیل درباره "گلعاد شالیت" نظامی رژیم صهیونیستی در قاهره اعلام کردند: درباره این گفتگوها نمی توان پیش داوری کرد اما امیدواریم که طرفین نرمش کافی به خرج دهند.

این منابع افزودند: حماس "احمد الجعبری" از رهبران برجسته نظامی این جنبش را مامور گفتگو کرده و اسرائیل "دیوید میدان" را رئیس هیئت گفتگو کننده خود قرار داده است.

منابع فوق بیان کردند: مذاکرات میان طرفین در ساختمان اطلاعات مصر برگزار می شود و هر یک از طرفین در سالنهای جداگانه قرار دارند و طرف مصری نقش واسطه را ایفا می کند.

این منابع تصریح کردند: هنوز زود است که بخواهیم از پیشرفت سخن  بگوییم، اما فضای مثبتی در جریان است و اگر اراده واقعی وجود داشته باشد موضوع حل می شود.

کد خبر 1384396

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha