به گزارش خبرگزاري مهربه نقل ازخبرگزاري فرانسه، با توجه به تقاضاي عضويت سه كشور ايران، عراق و افغانستان در سازمان تجارت جهاني امروز تقاضاي عضويت عراق و افغانستان در مقر اين سازمان در ژنو به حضور 148 عضو آن به تصويب رسيد.
يك منبع اقتصادي حاضر در نشست اعلام كرد كه در نشست مجمع عمومي سازمان تجارت جهاني با گردهمايي تمامي اعضا در مقر اين سازمان يك گروه كاري تشكيل دادند تا عضويت عراق و افغانستان را در اين سازمان مورد بررسي قرار دهند.
گفتني است كه وزارت امورخارجه آمريكا سه شنبه هفته گذشته اعلام كرد كه از عضويت عراق و افغانستان درسازمان تجارت جهاني حمايت مي كند اما در باره عضويت ايران در اين سازمان هيچ اجماعي وجود ندارد .
آدام ارلي سخنگوي معاون وزارت امور خارجه آمريكا در اين باره گفت بود كه موافقت گسترده اي در باره عضويت افغانستان و عراق در اين ساز مان وجود دارد اما از نظر تاريخي در باره در خواست عضويت ايران عدم اجماع وجود دارد.
سازمان تجارت جهاني مسئله عضويت كشورها را تنها از طريق اجماع تصميم گيري مي كند و اظهارات ارلي پيرو سياست قبلي آمريكا است كه براي هشت سال بر آن پافشاري كرده است.
نظر شما