پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ مرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۱۸

عسگری تاکید کرد:

اخراج کاپیتان پرسپولیس درست بود/ صحنه اخراج کریمی آخرین متد فیفا را نشان داد

اخراج کاپیتان پرسپولیس درست بود/ صحنه اخراج کریمی آخرین متد فیفا را نشان داد

نایب رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال تاکید کرد، علی کریمی به دلیل تکل از پشتی که روی پای مهاجم مس سرچشمه کرمان رفته به درستی با کارت قرمز مستقیم از زمین اخراج شده است.

حسن عسگری، نایب رئیس کمیته داوران درباره قضاوت داوران در سه دیدار ابتدایی هفته چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور اظهار داشت: براساس تماس‌هایی که با ناظران داوری داشتم خوشبختانه در هر سه بازی سه شنبه شب صحنه خاصی وجود نداشته و قضاوت داوران خوب بوده است. درباره صحنه اخراج علی کریمی هم باید بگویم داور کاملا درست عمل کرد و این قضاوت او نقطه قوت داوری بازی مس سرچشمه - پرسپولیس بود.

عسگری با اشاره به اینکه همه تکل از پشت‌هایی که با نیروی بیش از حد به نقاط حساس بدن مثل آشیل، زانو و قوزک وارد شود کارت قرمز دارد، گفت: علی کریمی در زمانی که روی آشیل پای بازیکن مس تکل رفت از نیروی بیش از حد استفاده کرد و با کف پا این بازیکن مس سرچشمه را سرنگون کرد. این حرکت علی کریمی صددرصد کارت قرمز داشت.

وی در این باره افزود: البته کریمی هم به صورت محترمانه به داور اعتراض کرد و در کل پذیرفت کرد که حقش اخراج بوده است. جای گیری داور هم خوب بود و به خوبی این صحنه را که سخت‌ترین صحنه بازی بود، تشخیص داد.

نایب رئیس کمیته داوران همچنین یادآور شد: پس از مصدومیت شدیدی که فان باستن بازیکن بزرگ هلند به خاطر تکل از پشت با آن مواجه شد و از دنیای فوتبال خداحافظی کرد، کمیته داوران فیفا تصمیم گرفت که برای تکل از پشت‌هایی که با اعمال نیروی بیش از حد روی پای بازیکن انجام می شود کارت قرمز در نظر بگیرد.

وی در خاتمه تصریح کرد: اتفاقا کار داور در بازی سه شنبه شب مس سرچشمه - پرسپولیس به خوبی آخرین متد فیفا را در مبحث تکل از پشت نشان داد، البته همه تکل از پشت‌ها کارت قرمز ندارد، چرا که ممکن است بازیکنی که تکل می رود به پای بازیکن حریف برخورد نکند و برای توپ تکل برود. ضمن اینکه برخی از تکل‌ها نیروی بیش از حد در آن نیست و با کارت زرد جریمه خواهد شد.

کد خبر 1385924

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha