به گزارش خبرنگار مهر، با آغاز بهره برداری مرکز تحقیقات نو ترکیب در پارک فناوری پردیس، در کنار تحقیقات در این زمینه تولید نمونه های آزمایشگاهی داروهای نوترکیب با استفاده از فناوریهای جدید زیستی نیز آغاز شده است.
علاوه بر این سامانه هوشمند حمل و نقل نیز در این پارک علمی راه آغاز به کار کرده است این سامانه تحقیقات کاربردی در زمینه طراحی و تولید سامانه های هوشمند مدیریت حمل و نقل انجام می دهد.
تولید این سامانه ها هزینه بر است از این رو بخش تحقیقات این سامانه ها در پارک فناوری پردیس انجام می شود اما تولید آن در یکی از واحدهای صنعتی اجرایی می شود.
سیستم کنترل مونیتورینگ هوشمند ترافیکی، سیستم موقعیت یاب و مدیریت ناوگان حمل و نقل عمومی، مدیریت هوشمند و متمرکز چراغ راهنما و نسل سوم سامانه هاس راداری ثبت تخلفات سرعت (دوربین های هوشمند سنجش سرعت خودرو در معابر) از جمله پروژه هایی است که توسط این مرکز انجام می شود.
نظر شما