به گزارش خبرنگار مهر درقم دكتر عباسپور كه به همراه ساير اعضاي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس از پژوهشكده حوزه و دانشگاه در قم ديدار مي كرد ، با اشاره به وصيت امام راحل در سعادت جامعه از طريق حوزه و دانشگاه گفت: اگر ميخواهيم به اين وصيت جامه عمل بپوشانيم بايد ارتباط حوزه و دانشگاه را نزديك كنيم.
وي اظهار اميدواري كرد طي 3 سال باقي مانده از عمر مجلس، از پتانسيل مجلس استفاده و ارتباط دانشگاه و حوزه قانوني و اجرايي شود. عباسپور با بيان اينكه در برنامه چهارم توسعه يكي از زمينههاي اساسي تحقيقات، علوم انساني است، گفت: در اين زمينه ميتوانيم براي حوزه نقش قابل ملاحظهاي در نظر بگيريم .
وي گفت: هم وظيفه كميسيون آموزش و تحقيقات و هم وظيفه پژوهشكده حوزه و دانشگاه ايجاب مي كند ، يك ارتباط خاصي داشته باشيم تا از آن به عنوان يك پتانسيل علمي در طرح ها و لوايح استفاده شود.
نظر شما