به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ معرفتالله جوزی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران افزود: موادمخدر، زمینهساز بسیاری از جرائم در جامعه بوده و بین میزان استفاده از موادمخدر و ارتکاب جرایم ارتباط مستقیم وجود دارد.
وی ادامه داد: افراد معتاد تحت هر شرایطی به دنبال تهیه موادمخدر میباشند که در صورت عدم دسترسی به موادمخدر، دست به جرائمی از قبیل سرقت میزنند.
سرهنگ جوزی افزود: فرد معتاد، برآوردن نیازهای خود را مقدم بر هر چیزی میداند و به ندرت میتواند پیوندهای مستحکم عاطفی، وفاداری و تعهد داشته باشد. چنین فردی فقط برای کسی که بتواند برای او موادمخدر تهیه کند، اهمیت قائل است.
وی در ادامه از دستگیری یک عضو اصلی باند تهیه موادمخدر خبر داد و گفت: مأموران مبارزه با موادمخدر استان زنجان با انجام کار اطلاعاتی و پلیسی، از فعالیت یک باند تهیه و توزیع موادمخدر در سطح استان مطلع و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر استان زنجان گفت: مأموران پس از حدود یک ماه کار اطلاعاتی، عضو اصلی این باند را در یکی از روزهای شهرستان زنجان شناسایی کردند که با شناسایی این متهم، دستور دستگیری وی صادر و تلاش برای متلاشی کردن این باند با جدیت پیگیری شد.
سرهنگ جوزی افزود: روز گذشته این متهم به نام «ع ـ ش» پس از زیر نظر گرفتن، در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد و در بازرسی از وی مقدار سه کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک کشف شد که موضوع تحت رسیدگی است.
وی همچنین به دستگیری 11 معتاد و خردهفروش موادمخدر اشاره کرد و گفت: با تلاشهای صورت گرفته در دو روز گذشته در شهرستانهای زنجان، ماهنشان و خدابنده 9 معتاد و دو خردهفروش موادمخدر دستگیر شدند.
نظر شما