پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۱ مرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۰۵

شیاد مامورنما در اصفهان دستگیر شد

شیاد مامورنما در اصفهان دستگیر شد

اصفهان - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان از دستگیری یک سارق مامورنما در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین حسین‌زاده با اعلام این خبر گفت: فرد شیادی که با معرفی خود به عنوان مامور یکی از ارگان‌های دولتی، تعدادی از شهروندان را مورد اخاذی قرار داده بود توسط ماموران پلیس آگاهی استان اصفهان شناسایی و دستگیر شد.

وی افزود: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه فردی با معرفی خود به عنوان مامور و ادعای نفوذ در دادسرا و مراجع انتظامی اقدام به اخاذی از شهروندان می‌کند موضوع به صورت ویژه در دستور کار اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری این پلیس قرار گرفت.

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان اظهار داشت: پس از انجام تحقیقات لازم و کسب اطمینان از درستی موضوع، با هماهنگی مقام قضایی ماموران به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی تصریح کرد: در بررسی میدانی انجام شده مشخص شد متهم برای حل مشکل قضایی یکی از شهروندان مبلغ 10 میلیون ریال مطالبه و قصد دارد سه میلیون ریال به عنوان پیش پرداخت دریافت کند که با حضور ماموران در عمل خود ناکام و دستگیر شد.

حسین‌زاده اضافه کرد: متهم که احمد ـ ع نام دارد، در ابتدا هرگونه بزهی را انکار می‌کرد اما پس از روبه‌رو شدن با اسناد مستدل، به بزه انتسابی اقرار کرد.

وی بیان داشت: در همین رابطه فرد دیگری که به عنوان رابط با وی همکاری می‌کرد نیز شناسایی و دستگیر شد.

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان با بیان اینکه متهمان به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند، افزود: شهروندان باید سعی کنند مشکلات قضایی و انتظامی خود را از راه‌های قانونی دنبال کنند و با اغفال افراد شیاد مشکلات خود را زیادتر نکنند.

کد خبر 1389268

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha