به گزارش خبرنگار مهر به نقل از روزنامه استار چاپ مالزی، "هشام الدین حسین" در این خصوص گفت: پیش از این نیز پیام های تهدید آمیز دریافت کرده، اما دریافت پیام تهدید به مرگ به انضمام دو گلوله فشنگ نخستین تجربه او بوده است.
هر چند در خصوص متن نامه تهدید آمیز و انگیزه اصلی ارسال کننده نامه اطلاعاتی در دست نیست، اما وزیر کشور مالزی بر عدم مرعوب شدن خود و انجام وظایف خود برای حفظ صلح و امنیت در این کشور تاکید کرده است.
وزیر کشور مالزی این تهدید را جدی خواند و در عین حال گفت: اطمینان ندارد که این تهدید ارتباطی به تلاشهای اخیر انجام شده توسط وزارت کشور در مبارزه با جرم و جنایت در مالزی باشد.
بر اساس این گزارش، گلوله ها در بخش بریده شده یک کتاب به همراه نامه از طریق پست به دفتر هشام الدین حسین ارسال شده است.
نظر شما