پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ شهریور ۱۳۹۰، ۱۰:۴۵

مهدوی کنی با مهر مطرح کرد:

درگیری میان مسئولین راهبرد دشمن در انتخابات/ اصولگرایان ائتلاف کنند

درگیری میان مسئولین راهبرد دشمن در انتخابات/ اصولگرایان ائتلاف کنند

رئیس مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه راهبرد دشمنان در انتخابات مجلس نهم اختلاف و درگیری میان مسئولان است، تاکید کرد: توصیه من به اصولگرایان این است که با یکدیگر ائتلاف کنند.

آیت الله مهدوی کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مهم ترین سناریوهای دشمنان برای انتخابات مجلس نهم گفت: دشمنان و ایادی استکبار به دنبال این هستند تا در میان مسئولان کشورمان اختلاف و درگیری ایجاد کنند تا بتوانند به نحو احسن از آن سواستفاده کنند.

وی افزود: توصیه من به برادران انقلابی و اصولگرا این است که ائتلاف با یکدیگر را حفظ کنند. من از این امر به وحدت تعبیر نمی کنم بلکه معتقدم اصولگرایان باید با یکدیگر ائتلاف کنند.

رئیس مجلس خبرگان ادامه داد: اگر این موضوع در عمل اتفاق بیفتد دشمنان راه به جایی نخواهند برد.

دبیرجامعه روحانیت مبارز در خصوص تحولات مردمی در کشورهای جهان نیز اظهار داشت: هر حرکتی که مردم کشورهای منطقه و دیگر نقاط در راستای گرفتن حقشان انجام می دهند متاثر از انقلاب اسلامی است.
 

کد خبر 1392779

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha