به گزارش خبرنگار پارلماني مهر، حدود يك ماه از انتقال مجلس به ساختمان بهارستان مي گذرد اما خبرنگاران رسانه هاي گروهي همچنان با مشكلات عديده اي مواجه اند و اين در حالي است كه رييس و اعضاي هيات رييسه مكرر قول هاي مساعدي را به منظور رفع اين مشكلات داده اند.
محدوديت و مشكلات خبرنگاران پارلماني شامل عدم دسترسي به طرح ها و لوايح بخصوص طرح ها و لوايح فوريت دار در صحن علني ، عدم ارتباط مستقيم با نمايندگان ، وزرا و مسوولاني كه به مجلس رفت و آمد مي كنند، قطع ارتباط خبري هميشگي با رييس مجلس ، نداشتن مكان مناسب جهت استقرار براي اطلاع رساني و محدود شدن دسترسي به مخبران كميسيون ها براي پوشش اخبار كميسيون ها است در حالي كه در ساختماني قبلي چنين مشكلاتي براي خبرنگاران وجود نداشت.
امروز خبرنگاران پس از پايان جلسه غير علني در راهروهاي مجلس حضور يافتند اما با ممانعت يكي از اعضاي هيات رييسه روبرو شدند كه مي گفت خبرنگاران فقط در محدود خاصي كه ما برايشان تعيين مي نيم حق تردد و حضور دارند.
اين موضوع اعتراض شديد خبرنگاران را برانگيخت و موجب شد دقايقي راهروهاي مجلس متشنج شود و خبرنگاران را از گفتگو با رييس سازمان انرژي اتمي و ساير نمايندگان بازداشت.
نظر شما