پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ شهریور ۱۳۹۰، ۱۱:۰۷

توصیه های بهداشتی به هموطنان در آغاز دور دوم سفرهای تابستانی

توصیه های بهداشتی به هموطنان در آغاز دور دوم سفرهای تابستانی

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به آغاز دور دوم سفرهای تابستانی، برای جلوگیری از بیماریهای روده ای در طول سفر توصیه هایی ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر کاظم ندافی اظهار داشت: یکی از عوامل مهمی که در ابتلا به بیماریهای روده ای تاثیرگذار است، استفاده از آب آشامیدنی ناسالم است بنابراین مسافرین باید در طول سفر از آب آشامیدنی سالمی که در شبکه لوله کشی شهری و روستایی است،‌ استفاده کنند.

وی افزود:‌ برای تهیه آبهای بطری و نوشیدنیها باید به مجوز وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی توجه داشته باشند همچنین استفاده از یخ های فله ای توصیه نمی شود زیرا یخ نیز مانند آب می تواند آلوده باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ادامه داد: بهتر است افراد در طول سفر برای مسواک زدن،‌ تهیه یخ و شستشوی ظروف از آب سالم استفاده کنند و از خرید نوشیدنیهای باز و فله ای که در کنار خیابان عرضه می شود،‌ خودداری کنند.

ندافی تأکید کرد: در صورت اینکه آب سالم در دسترس نبود باید آب را به مدت یک دقیقه بجوشانند و سپس استفاده کنند و ذخیره سازی آب نیز باید در ظروف تمیز صورت بگیرد.

وی توصیه کرد: قبل و بعد از خوردن غذا و همچنین هنگام غذا دادن به کودک باید دستها را با آب و صابون شستشو داد.

رئیس سلامت مرکز محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: بهتر است مواد غذایی را به طور کامل پخته و به صورت گرم مصرف کنند و از مصرف مواد غذایی که در بیرون و به مدت طولانی قرار دارند، اجتناب کنند همچنین مواد غذایی پخته شده نباید بیش از دو ساعت بیرون از یخچال نگهداری شود.

ندافی ادامه داد: از مصرف سالادهای نامطمئن خودداری شود و سالادها را از اماکن بین راهی که به صورت رستوران، سفره خانه و قهوه خانه است خریداری نکنند و جوانه غلات و سبزیجات را باید به صورت 4 مرحله مطابق دستورالعمل وزارت بهداشت ضد عفونی و شستشو دهند و در نهایت اگر با بیماریهای روده ای مواجه شدند به سریعترین مرکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند.

کد خبر 1395096

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha