به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت روزنامه لس آنجلس تایمز، خبر کشته شدن یکی از مقامات ارشد القاعده در مناطق قبیله نشین مرز پاکستان تا کنون از سوی اسلام آباد تایید نشده است.
مقامات آمریکایی مدعی شده اند "عطیه عبدالرحمن" در حمله روز بیست و دوم آگوست هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا به منطقه وزیرستان شمالی کشته شده و این اقدام را پیروزی بزرگ دیگری برای خود دانسته اند.
با این حال مقامات پاکستانی اعلام کردند تاکنون هیچ اطلاعاتی درباره صحت این ادعا به دست نیامده است.یک مقام ارشداطلاعاتی پاکستان در این رابطه گفت : ما درباره این خبر تحقیق کردیم، اما هیچ نشانه ای درباره کشته شدن این فرد به دست نیاوردیم.
تحلیلگران انتشار چنین خبرهایی از سوی آمریکا در آستانه دهمین سالروز حملات تروریستی 11 سپتامبر را تلاش برای متقاعد کردن افکار عمومی این کشور و توجیه علت طولانی شدن جنگ در افغانستان عنوان می کنند.
نظر شما