پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ شهریور ۱۳۹۰، ۱۱:۰۵

شجاعی به مهر خبر داد:

آمار طلاق در استان کردستان 3.8 درصد افزایش یافت

آمار طلاق در استان کردستان 3.8 درصد افزایش یافت

سنندج - خبرگزاری مهر: معاون اجتماعی بهزیستی استان کردستان گفت: رشد طلاق در استان کردستان در سال جاری 3.8 درصد است.

محسن شجاعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت:  طلاق در سال گذشته در کشور از رشدی 9.1 درصدی برخوردار بود در حالی که 3.8 درصد از این طلاق ها مربوط به استان کردستان بوده است.

وی با بیان اینکه ازدواج در کل کشور هم با رشدی دو دهم درصد همراه بوده است، بیان کرد: سال گذشته آمار ازدواج‌ها در استان کردستان با 1.5 درصد رشد منفی مواجه بوده و در این زمینه کردستان جایگاه 23 کشوری را به خود اختصاص داده است.

معاون اجتماعی بهزیستی کردستان با اشاره به اینکه یک مورد از هر شش ازدواج در سال 87 در کردستان به طلاق منجر شده است، افزود: این رقم در سال 89 به 5.9 دهم از هر ازدواج در استان کردستان رسیده است که ادامه این روند نگران کننده و نیازمند مدیریت بهتر است.

شجاعی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری با 319 مورد تقاضا برای طلاق در کردستان مواجه بودیم که انتظار می رود با برنامه ریزی بهتر وضعیت کنونی طلاق در این استان مورد توجه جدی تری قرار گیرد.

وی با اشاره به بررسی دلایل طلاق از سوی افراد خواهان طلاق در استان کردستان، بیان کرد: داشتن سوء ظن طرفین با 30 درصد از دلایل اصلی درخواست طلاق، عدم صبر و تحمل کافی، اعتیاد، بدبینی، دخالت اطرافیان و درآمد ناکافی از دلایل دیگر این معضل از دیدگاه متقاضیان طلاق در استان کردستان است.

معاون اجتماعی بهزیستی اعلام کرد: کمبود مهارت‌های سازگارانه، عدم تحمل‌ پذیری، پرخاشگری و عدم آشنایی با نیازهای همدیگر از دلایل وجود طلاق از دیدگاه کارشناسان در استان کردستان است.

شجاعی در پایان سخنان خود تدوین یک برنامه درست آموزشی و توجه راهکار های مناسب پژوهشی را در حل این معضل از سوی مسئولان لازم و ضروری دانست.

کد خبر 1397720

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha