پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ شهریور ۱۳۹۰، ۱۴:۲۵

حق پرست:

دومین جشنواره نشریه دیواری امام رضا(ع) در شیراز برگزار می شود

دومین جشنواره نشریه دیواری امام رضا(ع) در شیراز برگزار می شود

شیراز - خبرگزاری مهر: مدیرکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس گفت: جشنواره نشریه دیواری امام رضا(ع)برای دومین سال پیاپی در شیراز برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی حق پرست ظهرشنبه در نشست خبری در خصوص جشنواره بزرگ نشریه دیواری امام رضا(ع) افزود: برای دومین سال جشنواره بزرگ نشریه دیواری امام رضا(ع) در تاریخ 12 مهر ماه همزمان با دهه کرامت در این شهر برگزار خواهد شد که فراخوان این جشنواره از اردیبهشت ماه به تمامی استانها ارسال شده است.

وی با بیان اینکه یکی از تفاوتهای این جشنواره با جشنواره سال قبل حضور آثار الکترونیکی است، یادآور شد: در جشنواره سال گذشته تنها نشریات کاغذی اجازه حضور در این مراسم را داشتند در حالیکه امسال نشریات الکترونیکی نیز می توانند در این جشنواره شرکت کنند که تا به امروز نیز 150 نشریه الکترونیکی برای حضور در این جشنواره به ثبت رسیده است.

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس ادامه داد: در سال جاری سامانه کریمه راه اندازی شد تا متقاضیان حضور در این جشنواره در مرحله اول، ثبت نام از طریق سایت انجام دهند و مشخصات خود را ارائه کنند که با این کار توانستیم به صورت روزشمار آمار متقاضیان حضور در جشنواره را داشته باشیم.

حق پرست با اشاره به تعداد آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره نشریه امام رضا(ع) گفت: تا به امروز یک هزار و 170 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش 600 اثری همراه است ولی باید تاکید کرد که مهلت ارسال آثار تا 24 شهریور ماه است.

وی با بیان اینکه بیشترین آثار از استان فارس به دبیرخانه ارائه شده است، تصریح کرد: فارس با 140 اثر، استان تهران با 129 اثر و استان اصفهان با 112 اثر رتبه های تعداد آثار برای حضور در این جشنواره را به خود اختصاص داده اند که این رتبه بندی نسبت به سال گذشته تغییر نداشته است.

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس با اشاره به دلیل کاهش 600 اثر در این جشنواره نسبت به سال گذشته، گفت: در سال قبل تنها دو جشنواره بزرگ امام رضا(ع) در کشور برگزار شد در حالیکه سال جاری هشت جشنواره در کشور برگزار می شود و علاقه مندان به صورت گسترده در این برنامه شرکت کرده اند.

کد خبر 1398096

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha