غلامرضا حمیدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تعداد 18 دستگاه موتور سیکلت نامه رسانی، از طریق صندوق تجهیزات نامه رسانی اداره کل پست البرز خریداری شده است.
مدیرکل پست البرز ادامه داد: از هیئت امنای این صندوق به دلیل همکاری در زمینه خرید این موتورسیکلتها تشکر می کنیم و خرید این وسایل نقلیه اهمیت فراوانی دارد.
این مسئول اضافه کرد: پیش بینی می شود که با اضافه شدن این 18 موتور به سیستم نامه رسانی در البرز شاهد ارتقای کیفیت و کمیت خدمات رسانی در این زمینه باشیم که این امر از مشکلات می کاهد.
حمیدی افزود: با وجود این 18 موتور اضافه شده، وضعیت رساندن نامه به مقصدها ارتقا می یابد که این امر در نهایت به ارتقای خدمات رسانی پست البرز و افزایش رضایت ساکنان این استان منجر می شود.
مدیرکل پست استان البرز گفت: مسابقه قرآن و احکام توسط ستاد اقامه نماز اداره کل پست استان البر برگزار شده است.
این مسئول اضافه کرد: این مسابقه در راستای انجام فعالیتهای فرهنگی و تحقق اهداف فرهنگی برگزار شده است.
نظر شما