به گزارش خبرنگار پارلماني مهر، وي با اشاره به تذكر قرباني در خصوص نطق خود ، به كروبي گفت: به مخالفان تقسيم خراسان لقب اراذل و اوباش نداده ام و به هيچ نماينده اي نيز توهين نكرده ام و اگر شما مي گوييد من اينكار را كرده ام، خداوند بين من و شما حكم كند. وي افزود: طبق قانون اساسي نماينده در اظهارنظر در زمينه مسائل جاري كشور آزاد است و نبايد نمايندگان به دليل اينگونه اظهارات مورد عتاب قرار گيرند. آيتي تاكيد كرد: چرا گروههاي فشار غيرقانوني بايد نمايندگان را تهديد كنند و روزنامه ها و تريبونهاي نماز جمعه به نمايندگان اهانت كنند.
آقاي كروبي رئيس مجلس شوراي اسلامي نيز گفت: آقاي انصاري راد نماينده نيشابور به من گفته اند كه شما، مخالفان تقسيم خراسان را اراذل و اوباش خطاب كرده ايد و اگر اينگونه نيست عذرخواهي مي كنم و حرف خود را پس مي گيرم. كروبي افزود: من معتقدم با گفتگو و بحث و مذاكره مي توان مشكلات را حل كرد.

در جلسه علني امروز مجلس شوراي اسلامي ، مهدي آيتي نماينده مردم بيرجند با اشاره به سخنان رئيس مجلس درباره نطق خود گفت: بنده در نطق خود به مردم، قوه قضاييه، شوراي نگهبان و مجلس اهانت نكرده ام و اينكه از من نقل مي شود كه گفته ام مخالفان تقسيم خراسان اراذل و اوباش هستند، درست نيست.
نظر شما