به گزارش خبرنگار مهر، دکتر آناهیتا محسنی امروز در مراسم افتتاح جشنواره و کنگره بین المللی رویان با اشاره به فعالیت های پژوهشی این پژوهشگاه اظهار داشت: در کنگره امسال علاوه بر مباحث مطرح شده در خصوص اخلاق پزشکی در درمان ناباروری در حوزه های اهدای جنین و اهدای تخمک به طور گسترده با حضور سخنرانان داخلی و خارجی بررسی خواهیم کرد.
دبیر علمی نمایشگاه و جشنواره رویان، پژوهشگاه رویان را قطب ناباروری در خاورمیانه توصیف کرد و ادامه داد: در این راستا در تلاش هستیم تا با ارائه برنامه های علمی در صدد هستیم تا جایگاه خود را فراتر از خاورمیانه مطرح کنیم.
محسنی همچنین با اشاره به برگزاری کنگره بین المللی رویان خاطر نشان کرد: در این کنگره در خصوص جنین شناسی، آندرولوژی، ایپیدمیولوژی، فیزیولوژی و ایمونولوژی باروری، تشخیص ژنتیکی قبل از لانه گزینی جنین و همچنین در خصوص حیوانات چند ژن بحث و تبادل نظر خواهد شد.
وی تعداد مقالات عرضه شده در این کنگره را 273 مورد ذکر کرد و یادآور شد: این تعداد مقاله از 30 کشور به کنگره ارسال شد که پس از داوری 236 مقاله پذیرفته شد که 84 مقاله به صورت سخنرانی و 152 مقاله به صورت پوستر ارائه می شود.
دبیر علمی کنگره بین المللی رویان همچنین خاطر نشان کرد: 138 نفر از ارائه کنندگان مقاله داخلی هستند که از این تعداد 16 نفر به صورت شفاهی و 122 نفر به صورت پوستر مقالات خود را ارائه می دهند.
محسنی همچنین امتیاز بازآموزی برای متخصصان اورولوژی، زنان و زایمان، رادیولوژی و دکترای ژنتیک را 16.5 ذکر کرد و یادآور شد: برای متخصصان بی هوشی، روانپزشکی، دکترای داروسازی، دکترای حرفه ای علوم آزمایشگاهی و بهداشت باروری و مادر و کودک 12 امتیاز در نظر گرفته شده است.
نظر شما