به گزارش خبرنگار مهر، این جشنواره از روز دوشنبه هفته جاری در مصلی امام خمینی (ره) تهران دایر شد و تا روز پنجشنبه ادامه دارد.
36 غرفه فناوری از بخش ها و استان های مختلف کشور در این جشنواره دایر است.
استان گلستان نیز با ارائه 30 فناوری در این نمایشگاه حضور دارد که چهار فناوری آن دستاورد پژوهشگران مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان است.
دکتر محمد حسین ارزانش و دکتر علیرضا قدس ولی اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات گلستان یافته های تحقیقاتی خود را در این جشنواره ارائه کردند.
این یافته ها تحت عناوین استفاده از پتانسیل باکتری های محرک رشد گیاه (PGPR) برای افزایش مقاومت تنش های شوری و خشکی در استان گلستان. احداث کارگاه کود ورمی کمپوست و تولید دو نوع محصول فرعی کود ورمی کمپوست محرک رشد گیاه. تهیه و تولید کود بیو لوژیکی برای بذور گندم و ساخت و طراحی دستگاه پوشش دهنده کود های بیولوژیکی. تکوین دانش فنی تولید و کاربرد بیوکاتالیزورها (آنزیم های صنعتی ) در صنایع روغن کشی در این نمایشگاه و جشنواره ارائه شد.
نظر شما