پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ شهریور ۱۳۹۰، ۱۵:۱۹

پس لرزه های تسخیر ؛

وحشت دیپلماتهای صهیونیست در امان/بلاتکلیفی کارکنان سفارت عربستان در قاهره

وحشت دیپلماتهای صهیونیست در امان/بلاتکلیفی کارکنان سفارت عربستان در قاهره

همزمان با اتخاذ تدابیر امنیتی شدید در اطراف سفارتهای رژیم صهیونیستی در اردن و مصر، رسانه ها از ادامه فعالیت کارکنان سفارت سعودی در قاهره همراه با بیم و هراس خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه الیوم السابع، خیابانهای منتهی به سفارت رژیم اسرائیل در منطقه "الرابیه" پایتخت اردن شاهد تدابیر امنیتی شدید است.

از سوی دیگر منابعی در سفارت عربستان درباره حمله اخیر به این سفارتخانه بیان کردند: دهها تظاهرات کننده تلاش کردند که به سفارت حمله کنند که نیروهای امنیتی مصر توانستند اوضاع را کنترل کنند.هم اکنون نیروهای امنیتی در مقابل سفارت مستقر هستند .

منابع فوق تصریح کردند: همه کارکنان در سفارت در سلامت کامل به سر می برند و کارهای خود را از سر گرفته اند و دستوری برای حضور نیافتن به آنها داده نشده است.

همچنین نیروهای ارتش مصر گشتی های خود در اطراف سفارت اسرائیل به منظور اطمینان از نبود وجود تجمعات ضد صهیونیستی را افزایش داده اند.

کد خبر 1404816

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha