پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ شهریور ۱۳۹۰، ۱۷:۱۵

درجشنواره بین‌ المللی تحقیق /

استاد دانشگاه بیرجند پژوهشگر برتر کشور شد

استاد دانشگاه بیرجند پژوهشگر برتر کشور شد

بیرجند - خبرگزاری مهر: عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند به عنوان پژوهشگر برتر کشور در نخستین جشنواره بین‌ المللی تحقیق و توسعه معرفی شد.

 به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس دانشگاه بیرجند اظهارداشت: سید حجت هاشمی، دانشیار دانشکده مهندسی دانشگاه بیرجند به عنوان یکی از 10 پژوهشگر برتر کشور در نخستین جشنواره بین‌ المللی تحقیق و توسعه انجمن تخصصی مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن ایران انتخاب شد.

محمدرضا میری گفت: مراسم اعطای جوایزی نقدی، لوح زرین و تندیس جشنواره یازدهم مهرماه امسال در سالن همایش‌ های بین‌المللی صدا و سیما برگزار می ‌شود.

وی افزود: جشنواره IRDA از جشنواره‌های بین‌المللی است که با هدف ارج نهادن به فعالیت‌های پژوهشی و تلاش پژوهشگران در بخش صنعت و معدن از امسال و از سوی انجمن تخصصی مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن برگزار می ‌شود.

رئیس دانشگاه بیرجند تصریح کرد: ترویج فرهنگ نوآوری و ارائه توانمندی‌ های فناوری، ایجاد انگیزه در شتاب بخشیدن به فعالیت‌های تحقیق و توسعه، ایجاد زمینه و فرصت برای بهینه کاوی در بین برترین‌ها و نمایان ساختن شایستگی‌ها، گسترش ارتباطات و یادگیری متقابل و گسترش رقابت ‌پذیری و پیامدهای مثبت آن در جامعه و محیط کار ازجمله اهداف برگزاری این جشنواره است.

میری ادامه داد: همچنین ایجاد زمینه مناسب برای افزایش قابلیت‌ها و رشد استعدادهای خلاق و نوآور، قدردانی از برترین افراد و سازمان‌ها و تشویق آنها به تداوم رقابت‌جویی در توسعه دانش بشری از دیگر اهداف این جشنواره به شمار می ‌رود.

وی یادآور شد: طی برگزاری این جشنواره جوایزی به بهترین‌‌های سال شامل پژوهشگران برتر، کتاب‌ های برتر، واحدهای تحقیق و توسعه و محصولات برتر و حامیان برتر اهدا می‌ شود.

کد خبر 1406067

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha