پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ شهریور ۱۳۹۰، ۱۰:۱۲

استاندار اصفهان:

بسیار علاقمند به تعامل با مردم کویت هستیم

بسیار علاقمند به تعامل با مردم کویت هستیم

اصفهان – خبرگزاری مهر: استاندار اصفهان گفت: ما بسیار علاقه‌مند به تعامل با مردم کویت هستیم و از ورود اتباع کویتی به ایران استقبال می‌کنیم.

 به گزارش خبرنگارمهر، علیرضا ذاکر اصفهانی شامگاه دوشنبه در دیدار با سفیر و هیئت رسانه کویتی که برای بازدید از اصفهان و توسعه مناسبات بین دو کشور وارد اصفهان شده بودند، با بیان اینکه مدیریت استان همواره به دنبال ایجاد زمینه‌های تعامل با کشورهای دوست به ویژه کشورهای همسایه خود است، تصریح کرد: استان به لحاظ وجود جاذبه‌های طبیعی و گردشگری و نیز وجود آثار تاریخی فراوان ظرفیت خوبی را برای جذب گردشگر خارجی دارد و ما بسیار علاقه‌مند به تعامل با مردم کویت هستیم و از ورود آنها به ایران استقبال می‌کنیم.
 
وی یادآور شد: تاکنون هیئت‌های خارجی زیادی از کشورهای مختلف جهان برای بسط روابط از اصفهان دیدن کرده‌اند و هفته فرهنگی اصفهان و حضور 100 هنرمند اصفهان در کشور الجزایر نمونه‌ای از این تعاملات است.

استاندار اصفهان افزود: ما به دنبال برگزاری هفته فرهنگی اصفهان در کویت هستیم و این آمادگی نیز وجود دارد که کشور دوست و همسایه ما نیز هفته فرهنگی کویت را در اصفهان برگزار کند.
 
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در ارتباط با اصفهان گفت: استان اصفهان یکی از استان‌های تاریخی کشور با سابقه تمدنی 7هزار ساله است که در مطالعات تاریخی حوزه تمدنی اصفهان را به دو بخش اصفهان پیش از اسلام و اصفهان بعد از اسلام تقسیم‌بندی می‌کنند.

ذاکر اصفهانی افزود: شهر اصفهان در سه دوره آل بویه، سلوجقی و صفویه به عنوان پایتخت ایران بوده است و آنچه  ما امروز تحت عنوان فرهنگ، هنر و دستمایه ملی به ارث برده‌ایم بیشتر به این دوره‌ها باز می‌گردد.

وی اضافه کرد: در دوران صفویه نقطه اوج تاریخ اسلام را می‌توان در اصفهان مشاهده کرد چرا که پادشاهان صفوی با دستمایه دینی و اسلامی حوزه‌های تمدنی را در این شهر به یادگار گذاشته‌اند و آنچه در ساحت تمدن در اصفهان مشاهده می‌‌شود ریشه در بنای فکری صفویه دارد و این حوزه تمدنی در بسیاری از بخش‌های فکری، ادبی، معماری، هنر و علوم اصفهان تاثیر گذاشته و ما امروز میراث‌دار این گنجینه تمدنی هستیم.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه پس از دوره صفویه اصفهان دچار فراز و نشیب‌های زیادی شد به گونه‌ای که رویارویی با دول اروپایی چالش‌هایی را برای ما ایجاد کرد و ما تحت تاثیر الهامات مدرن و غربی قرار گرفتیم، ادامه داد: البته 33 سال پیش انقلاب اسلامی پاسخ مناسبی به این چالش‌ها داد و در ایران که تا پیش از انقلاب اسلامی به صورت خاص ردپای غربی‌ها به وی‍ژه در عرصه سیاست خارجه دیده می‌شد و به همین نسبت عدم استقلال ما در بخش‌های مختلف اعم از سیاسی، نظامی، اقتصادی و فرهنگی قابل رویت بود.
 
وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران به دنبال بازیابی هویت واقعی اسلام بود، به همین دلیل ما از انقلاب اسلامی به عنوان عرصه بازگشت به خویش و اسلام یاد می‌کنیم.
 
 ذاکر اصفهانی با بیان اینکه دولت‌های غربی از همان ابتدا نمی‌خواستند جمهوری اسلامی شکل گیرد و پس از تشکیل نظام جمهوری اسلامی نیز نمی‌توانستند نظامی با این اصول و قدرت را تحمل کنند، بنابراین طرح حمله عراق به ایران را پایه‌ریزی کردند، یادآور شد: ما معتقدیم که جنگ میان ایران و عراق در چارچوب اراده صدام نبود بلکه آن را به عنوان توطئه‌ای غربی تفسیر می‌کنیم.

وی افزود: مردم ایران با ایستادگی در برابر دشمن بعثی و با خاتمه جنگ در چارچوب تمدن‌سازی اسلامی و برای وصول به پایه‌های استقلال خواهی در عرصه‌های دیگر همواره حضوری حماسی داشته‌اند.
 
استاندار اصفهان با اشاره به اینکه امروز پس از گذشت 33 سال شاهد این حضور حماسی مردم هستیم، بیان داشت: برای مثال در حوزه علمی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در استان اصفهان تنها 2 دانشگاه وجود داشت که امروز بیش از 100 واحد دانشگاهی و مراکز آموزش عالی با 200هزار دانشجو در سطح این استان وجود دارد.

وی یادآور شد: اصفهان در بسیاری از شاخه‌های علوم و فنون همچون شبیه‌سازی، باروری و ناباروری، صنعت و فناوری‌های نوین و تجهیزات و فناوری‌های دفاعی در جایگاه مناسبی قرار دارد.

ذاکر اصفهانی اضافه کرد: استان اصفهان با دارا بودن 8هزار واحد صنعتی بزرگ و کوچک، قطب نخست صنعت کشور به شمار می‌رود و تولیدات پتروشیمی، ساختمانی همچون سیمان، گچ، آجر و کاشی علاوه بر تامین نیاز داخل به دیگر کشورها صادر می‌شود.
 
وی با اشاره به اینکه با وجود خشکسالی در اصفهان این استان شرایط خوبی را در بخش کشاورزی ایجاد کرده است، تصریح کرد: اصفهان در بخش زراعت، شیلات، دامداری و تولیدات دام و طیور جزو استان‌های برتر کشور محسوب می‌شود به گونه‌ای که 50درصد از گوشت بوقلمون و مرغ کشور در این استان تامین می‌شود.

استاندار اصفهان افزود: استان اصفهان رتبه نخست تولید شیر خام را در کشور دارد و روزانه 100 تن از شیر اصفهان به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.
کد خبر 1406389

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha