پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ شهریور ۱۳۹۰، ۱۱:۵۸

مدرس‌خیابانی به مهر خبرداد:

جزئیات مصوبات جدید کارگروه حل مشکلات اصناف/ دستور جدید رئیس جمهور

جزئیات مصوبات جدید کارگروه حل مشکلات اصناف/ دستور جدید رئیس جمهور

قائم‌مقام معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اعلام جزئیات مصوبات جدید کارگروه حل مشکلات اصناف که در حضور رئیس جمهور تصویب شد، گفت: این کارگروه اختصاص 250 میلیارد تومان تسهیلات به صنوف انرژی‌بر را تصویب کرد.

حسین مدرس‌خیابانی در گفتگو با مهر از برگزاری جلسه ویژه کارگروه حل مشکلات اصناف با حضور رئیس‌جمهور در روزهای ابتدایی شهریورماه خبرداد و گفت: مصوبات این کارگروه از سوی معاون اول رئیس‌جمهور، در روزهای گذشته به وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی، وزارت نیرو، وزارت نفت، بانک مرکزی جمهوری اسلامی و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت رئیس‌جمهور ابلاغ شده است.

2500 میلیارد ریال برای صنوف انرژی‌بر

قائم‌مقام معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: این مصوبه ده بند دارد و بر مبنای آن، قرار است که سازمان هدفمندی یارانه‌‍ها با هماهنگی بانکهای عامل و به منظور عملیاتی کردن بسته حمایتی اصناف و اختصاص مبلغ 2 هزار و 500 میلیارد ریال تسهیلات به صنوف انرژی‌بر، نسبت به پرداخت این مبلغ در اسرع وقت اقدام کند.

400 میلیارد تومان برای نصب صندوق مکانیزه فروش

وی تصریح کرد: همچنین معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور نیز موظف شده تا با هماهنگی بانک‌های عامل، نسبت به اختصاص مبلغ 4 هزار میلیارد ریال تسهیلات با محاسبه یارانه سود 6 درصد، برای تجهیز واحدهای صنفی به صندوق مکانیزه فروش تا پایان سال 90 اقدام کند.

این مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: وزارت راه و شهرسازی مکلف است با هماهنگی بانک تجارت نسبت به ارایه تسهیلات مورد نیاز به سازمان‌های صنفی برای ساخت 350 باب واحد اداری کوچک و متوسط مطابق نیاز هر شهرستان در سال‌های 1390 و 1391 اقدام کنند.

صدور پروانه فعالیت و جواز کسب حمل و نقل به اتحادیه‌ها

به گفته مدرس‌خیابانی، مطابق این مصوبه پروانه فعالیت و جواز کسب در تمامی امور حمل و نقل درون‌ و برون‌شهری، مطابق ماده 2 قانون نظام صنفی از سوی اتحادیه‌های صنفی مربوطه صادر خواهد شد.

وی اظهار داشت: همچنین استانداران و فرمانداران موظف هستند نسبت به پیگیری موضوع واگذاری تمامی امور مربوط به حمل و نقل درون و برون‌شهری از سوی شهرداری‌ها به اتحادیه‌های صنفی ذیربط اقدام کند.

قائم‌مقام معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با این مصوبه کارگروه، معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور، اعتبارات ویژه‌ای برای آماده‌سازی زیرساخت‌های مجتمع‌ها و شهرک‌های صنفی اختصاص و به تمامی استانها ابلاغ خواهد کرد.

مدرس خیابانی ادامه داد: همچنین استانداران مکلفند بخشی از اعتبارات عمرانی استان را برای آماده‌سازی زیرساخت‌های مجتمع و شهرک‌های صنفی اختصاص دهند.

جزئیات تعرفه برق، آب و گاز واحدهای صنفی

وی اظهار داشت: بر اساس ابلاغیه جدید معاون اول رئیس‌جمهور، تعرفه آب، برق و گاز واحدهای صنفی گرمابه‌داران مشابه مراکز بهداشتی و مذهبی محاسبه شود.

مدرس‌خیابانی ادامه داد: همچنین کارگروه تحول اقتصادی نیز باید موضوع تعیین تعرفه برق واحدهای تولیدی صنفی مشابه تعرفه واحدهای صنعتی را بررسی کند.

طرح ارتقای پوشش بیمه‌ای کارفرمایان صنفی کم‎درآمد

قائم‌مقام معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین از تکلیف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت بعنوان دیگر مصوبه کارگروه ویژه حل مشکلات اصناف خبرداد و گفت: این دو وزارتخانه باید طرح ارتقای پوشش بیمه‌ای کارفرمایان صنفی کم‌درآمد را به اجرا درآورند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: واحدهای صنفی می‌توانند به منظور مشارکت در طرح اشتغال خانگی و بهره‌مندی از تسهیلات اشتغال خانگی در حوزه اصناف، به عنوان پشتیبان مربوط نسبت به ارایه درخواست تسهیلات اقدام کنند.

کد خبر 1407617

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha