پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ شهریور ۱۳۹۰، ۱۰:۳۳

اخبار پلیس در 7 روز/

اعدام عامل جنایت پل مدیریت/ پرواز سوناتا در اتوبان

اعدام عامل جنایت پل مدیریت/ پرواز سوناتا در اتوبان

اعدام عامل جنایت پل مدیریت، تصادف سنگین سوناتا در اتوبان همت، کشف 44 میلیون لیتر سوخت قاچاق، ارسال پرونده متهمان حادثه خمینی شهر به دیوان عالی کشور و ... از جمله مهمترین رویدادهای حوزه حوادث و پلیس در این هفته بود.

به گزارش خبرنگار مهر، خودروی هیوندا سوناتایی که به علت سرعت زیاد کنترل خود را از دست داده و با برخورد به گاردریل در اتوبان همت به پرواز در آمده بود با برخورد با 5 خودروی دیگر متوقف شد. در این حادثه که ساعت 11 شامگاه دوشنبه رخ داد یک دستگاه خودرو سوناتا به علت سرعت زیاد با گاردریل برخورد کرده و به لاین مخالف اتوبان منحرف و با 5 ماشین در حال تردد در این مسیر برخورد کرده که براثر آن 10 نفر مجروح شدند. خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت. راننده خودرو متخلف نیز بازداشت و به کلانتری منتقل شد.

اعدام کوشا / متهم پشیمانم

متهم جنایت پل مدیریت سرانجام به مکافات جنایت گرفتار و به دار مجازات آویخته شد. کوشا 24 ساله در پانزدهم تیرماه امسال پس از اینکه از دختر مورد علاقه اش جواب منفی شنید مهسا را روی پل مدیریت با 35 ضربه کارد به قتل رساند. وی پس از مجروح کردن دوست مهسا قصد فرار داشت اما با کمک مردم دستگیر و تحویل پلیس شد.

متهم در دادگاه ابراز پشیمانی کرد و گفت: قصد نداشته مهسا را به قتل برساند اما قضات دادگاه کیفری کوشا را به اعدام در ملاء عام محکوم کردند. حکم وی سحرگاه سه شنبه با حضور معاون دادستان تهرانٰ قاضی اجرای احکام و مردم منطقه با طناب سبز رنگ به اجرا در آمد و پرونده جنایت پل مدیریت نیز همانند سایر پرونده ها بسته و به حافظه ها سپرده شد.

پرونده تجاوز خمینی شهر در دیوان عالی کشور

پس از مهلت اعتراض متهمان حادثه خمینی شهر پرونده برای تائید حکم اعدام به دیوان عالی کشور ارسال شد. پس از تائید حکم و استیذان رئیس قوه قضائیه، متهمان در یکی از میادین اصلی شهر به دار مجازات اویخته می شوند. در این حادثه که سوم خرداد امسال رخ داد 21شرور با حمله به باغی اقدام به حبس مردان حاضر در باغ کرده و 4 زن را پس از ربایش و با تهدید مورد آزار و اذیت قرار داده و قبل از رسیدن پلیس از مخفیگاه خود متواری شدند. براساس حکم شعبه 18 دادگاه کیفری استان اصفهان 4 متهم اصلی حادثه به اعدام در ملاء عام محکوم شدند.

افزایش 20 درصدی ترافیک در مهرماه

این هفته  رئیس پلیس راهور کشور از افزایش 20 درصدی ترافیک مهرماه خبر داد و گفت: در مهرماه همزمان با بازگشایی مدارس و حضور 14 میلیون دانش آموز تردد خودروها به کندی انجام می شود البته با بسیج نیروها سعی می کنیم ترافیک را روان نگه داریم. ضمن اینکه با استفاده از بالگرد ترافیک را به صورت هوایی کنترل می کنیم.

 کشف 44 میلیون لیتر سوخت قاچاق

ماموران پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی در 5 ماهه نخست امسال موفق شدند این میزان سوخت قاچاق را در کشور کشف کنند. این در حالی است بازرسی از جایگاه های سوخت به صورت مستمر انجام شده و 51 جایگاه دار متخلف در این مدت به مراجع قضایی معرفی شدند. این خبر را این هفته سرهنگ فتح الله زمانیان رئیس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی  اعلام کرد.

ساماندهی 14 هزار سرویس مدرسه

در حالی که کمتر از یک هفته به بازگشایی مدارس باقی مانده است سرویس مدرسه همیشه یک معضل برای والدین بوده است. امسال با همکاری اموزش و پرورش، پلیس و شهرداری 14 هزار سرویس در تهران ساماندهی و برای خدمات دهی آماده شدند. همچنین براساس گفته رئیس پلیس تهران از مهرماه با تخلفات رانندگی برخورد و مجوز سرویسهای متخلف باطل می شود.

کد خبر 1407932

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha