پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ شهریور ۱۳۹۰، ۱۱:۳۴

عباسیان در گفتگو با مهر:

32 شهرک صنعتی در گیلان ایجاد شد

32 شهرک صنعتی در گیلان ایجاد شد

رشت - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان گفت: در حال حاضر 32 شهرک و ناحیه صنعتی در استان ایجاد شده است.

مجید عباسیان امین در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این تعداد در سال 78، هشت موقعیت و در سال 84 آغاز برنامه چهارم توسعه 12 موقعیت صنعتی بوده است.

وی اظهارداشت: در سال 78، 35 واحد و در سال 84، 233 واحد صنعتی در گیلان به بهره برداری رسید در حالیکه این رقم امسال به 590 واحد صنعتی رسیده است.

مدیرعامل شهرک های صنعتی گیلان گفت: بخش خصوصی با استفاده از امکانات شهرک های صنعتی از قبیل زمین ارزان، مهیا بودن زیرساخت های نظیر آب، برق، گاز و راه دسترسی، کاسته شدن از مقررات دست و پاگیر اداری و معافیت های گمرگی به سرمایه گذاری های صنعتی ترغیب می شوند.

وی در ادامه از تشکیل کارگروه ویژه صنعت و معدن در استان خبر داد و افزود: این کارگروه ویژه به دستور استاندار تشکیل شده است و اعضای آن متشکل از نهادهای مرتبط با صنعت و معدن استان بوده و دبیری این کارگروه را شرکت شهرک های صنعتی استان بر عهده دارد.

عباسیان امین هدف از تشکیل کارگروه ویژه صنعت و معدن پیگیری امورات واحدهای صنعتی، معدنی و رسیدگی به آنهاست که در این زمینه جلسات و بازدیدهای میدانی به صورت هفتگی در شهرک ها و نواحی صنعتی استان با حضور مدیران صنعت استان برگزار می شود.

کد خبر 1408762

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha