پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ شهریور ۱۳۹۰، ۱۲:۰۰

همایش بیداری اسلامی-34/

نماینده حماس: شعار غرب در حمایت از انقلاب‌های مردمی بی‌ارزش است

نماینده حماس: شعار غرب در حمایت از انقلاب‌های مردمی بی‌ارزش است

نماینده حماس در ایران با اشاره به اینکه شعار غرب در حمایت از انقلاب مردم در کشورهای منطقه هیچ ارزشی ندارد خواستار وحدت امت اسلامی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، موسی ابومرزوق امروز یکشنبه در دومین روز ازاجلاس بین المللی بیداری اسلامی که در مرکز همایش های صداوسیما در حال برگزاری است با اشاره به قیام مردم در کشورهای عربی گفت : این قیام از مدت ها قبل و از ازمانی که مردم نفوذ استکبار و استعمار را در کشور خود احساس کردند آغاز شد و امروز موج بیداری اسلامی گسترش یافته است.

وی گفت: البته کشورهای غربی تمام تلاش خود را می کنند تا این انقلاب ها را مصادره کنند از این رو وحدت امت اسلامی امری لازم و ضروری است.

نماینده حماس در ایران به نقش جوانان در خیزش های اسلامی اشاره کرد و افزود: امروز جوانان در جهان عرب پرچم آزادی را برافراشته اند و خواستار آزادی و صلح هستند.

ابومرزوق ادامه داد: البته انقلاب اسلامی ایران از زمان پیروزی تا به امروز همواره بر ایستادگی ملت ها تاکید کرده است.

وی همچنین به انتقاد از رویکرد غرب در قبال انقلاب مردم در منطقه پرداخت و خاطرنشان کرد: شعار های غربی ها در خصوص انقلاب های منطقه پوچ و بی ارزش است ضمن آنکه باید در حال حاضر دوست را از دشمن بشناسیم و فریب دشمنان را نخوریم.

نماینده حماس در ایران گفت: رژیم های فاسد در منطقه باید ساقط شوند البته اگر مردم در کشورهای عربی دست به دست هم دهند می توانند معجزه هایی را محقق کنند که نمونه آن در تاریخ ثبث نشده است.

کد خبر 1410539

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha