مدیرکل کتابخانه های عمومی استان مرکزی در ادامه به اجرای طرح سراسری "کتاب من" در استان مرکزی اشاره کرد و گفت: طرح کتاب من با هدف تأمین کتاب مورد نیاز اعضای کتابخانه های عمومی استان از ابتدای سال 89 آغاز شده است.

اراک - خبرگزاری مهر: مدیرکل کتابخانه های عمومی استان مرکزی گفت: فعالیت های فرهنگی کتابخانه ها نباید موازی با اداره های فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد.
محمد حسین مطیعی با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: کتابخانه های استان باید با استفاده از ابزار کتاب و وکتابخوانی در مسیر تولید علم حرکت کنند.
وی ادامه داد: دامنه فعالیت کتابخانه ها گسترده است و باید با برنامه ریزی دقیق و موشکافانه بستر بهره برداری بیشتر از امکانات محدود فعلی را در سراسر استان فراهم کرد.
مطیعی بیان داشت: از ابتدای اجرای این طرح تا کنون 65 هزار جلد کتاب برای اعضای کتابخانه های عمومی استان تهیه شده است.
وی اعتبار طرح کتاب من در سراسر کشور را 30 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: تاکنون 17 میلیارد از این مبلغ توسط استانهای کشور جدب شده است.
کد خبر 1414335
نظر شما