به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد علی بختیاری ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با بیان این خبر اظهار داشت: تحقیقات این پرونده نشان می دهد که بیشتر سارقان سراغ خودروها و موتورسیکلتهایی که فاقد تجهیزات ایمنی بودند رفته و به راحتی آنها را سرقت کردند.
وی با بیان اینکه استفاده از تجهیزات ایمنی و تاخیری می تواند به میزان بالایی از سرقت وسایل نقلیه جلوگیری کند، از شهروندان خواست خودروها و موتورسیکلتهای خود را به دزدگیر، قفل فرمان، قفل پدال، سوئیچ مرکزی، و سایر تجهیزات تاخیری و ایمنی مجهز کنند تا سارقان نتوانند در سرقت اموال آنها موفق شوند.
فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان در ادامه به کاهش هفت درصدی وقوع انواع سرقت در شهریور ماه امسال نسبت به مرداد ماه اشاره کرد و افزود: خوشبختانه با مشارکت و همکاری خوب مردم در سرقت موتورسیکلت 11 درصد، در سرقت داخل خودرو هفت درصد، در سرقت قطعات خودرو 12درصد، سرقت احشام 24 درصد و در جیب بری 58 درصد با کاهش روبرو بودیم.
وی بیان داشت: در همین رابطه طی مدت یاد شده در وقوع سرقتهای مهم و حساس مانند سرقت مسلحانه و سرقت به عنف نیز به ترتیب 67 و 31 درصد سیر نزولی را تجربه کردیم.
سرهنگ بختیاری از شهروندانی که با تماسهای خود با مرکز فوریتهای پلیسی 110 منجر به کشف جرم و دستگیری مجرمان شده اند تقدیر و تشکر کرد و گفت: سامانه 197 نیز همانند تلفن 110 به طور شبانه روز آماده دریافت نظرات، پیشنهادات و اعلام رضایتمندی و نارضایتی و انتقادات سازنده شما در خصوص عملکرد ماموران فرماندهی انتظامی شهرستان است که با بررسی و پیگیری این تماسها به خدمت رسانی بهتر و با کیفیت تر برای شما شهروندان اهتمام بیشتری دارد.
نظر شما