به گزارش مهر به نقل از ستاد مركزي خبر جشنواره فرهنگي هنري امام رضا (ع) اين مراسم با حضور معاون امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و دبير وشوراي فرهنگ عمومي كشور و جمعي از هنرمندان و شخصيتهاي فرهنگي استان برگزار شد.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي يزد در اين مراسم اظهار داشت: 290 اثر به دبيرخانه جشنواره رسيد كه از اين تعداد 165 اثر در خط نستعليق، 144 اثر در خط شكسته، 32 اثر در خط نسخ، 22 اثر در خط ثلث و 17 اثر در نقاشي خط و در سايه خطوط بوده است و از مجموع آثار ارسالي 222 اثر به بخش مسابقه و جشنواره راه يافت. علي غياثي نيوشن افزود: 22 استان كشور در اين جشنواره شركت نمودند كه بيشترين اثر مربوط به استان يزد و كمترين آن مربوط به خوزستان، زنجان و چهارمحال بختياري بود.
وي ياد آوري كرد نمايشگاه خوشنويسي تا 3 دي ماه ادامه دارد.
معاون امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز گفت: وجود امام رضا (ع) به عنوان تنها امام معصوم در كشور ايران فضاي معنوي خاص به كشور بخشيده است و شناسايي مسير حركت امام رضا (ع) خراسان را ويژه اي است كه براي انجام فعاليتهاي فرهنگي مي توان مد نظر قرار داد. وي با بيان اينكه ذات هنر مقوله اي جداگانه از معنويت نيست و هنر معنوي نگاه ويژه يك هنرمند به پديده هاي معنوي است، افزود: با خلق آثار ويژه هنرمندان در رشته هاي مختلف در خصوص امام رضا (ع) پل ارتباطي مردم و اين مام همام بيشتر مي شود.
در خاتمه اين مراسم پس از قرائت بيانيه هيات داوران، به برگزيدگان اين جشنواره جوايزي اهدا شد.
نظر شما