احمد حمیدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با تشریح جزئیات برخی برنامه های دانشگاه تبریز در هفته دفاع مقدس، به گرامیداشت 22 دانشجوی شهید این دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه تبریز یک موزه شهدای 27 دی دارد که در تجلیل از مقام 22 دانشجوی کشته شده در 27 دی ماه 65 راه اندازی شده است. این دانشجویان در زمان جنگ تحمیلی بر اثر یک حمله هوایی به طور دسته جمعی به شهادت رسیدند. در این موزه یک نمایشگاه با عنوان " لایحه های پنهان" برگزار و در آن محصولات فرهنگی پایداری ارائه می شود.
وی ادامه داد: به همین منظور، دانشگاه تبریز مشهدالشهدای دانشگاههای کشور نام گرفته است علاوه بر این 5 شهید گمنام هم در دانشگاه تبریز به خاک سپرده شده اند.
مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه تبریز با اشاره به برگزاری نمایشگاه هفته دفاع مقدس، گفت: دانشگاه تبریز با حضور در نمایشگاه دفاع مقدس تبریز توانمندیهای دانشجویی خود را به نمایش گذاشت همچنین توسط انجمن علمی مکانیک این دانشگاه هواپیمای بدون سرنشین "شاپرک" به پرواز در آمد.
حمیدی در بخش دیگر معرفی برنامه های دانشگاه تبریز به مناسبت هفته دفاع مقدس، ادامه داد: شب شعر پایداری با حضور شعرای مطرح تبریز فردا در دانشگاه تبریز برگزار می شود و بعد از اقامه نماز ظهر و عصر، رئیس دانشگاه، استادان و معاونان به زیارت آرامگاه 5 شهید گمنام دانشگاه تبریز می روند.
وی خاطر نشان کرد: رئیس و سایر مسئولان دانشگاه تبریز به دیدار خانواده شهدا و ایثارگران خواهند رفت.
نظر شما