پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۰۲

گزارش نشست خبری /

رقابت 103 هزارنفر در جشنواره امام رضا (ع)/ ارشاد 2.5 میلیارد تومان هزینه کرد

رقابت 103 هزارنفر در جشنواره امام رضا (ع)/ ارشاد 2.5 میلیارد تومان هزینه کرد

نهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) با رقابت آثار 103 هزار نفر از 31 استان کشور و 31 کشور جهان از فردا پنجشنبه 7 مهرماه همزمان با آغاز دهه کرامت آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری نهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) صبح امروز چهارشنبه 6 مهرماه با حضور سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سیدجواد جعفری دبیر این جشنواره، در محل سالن سینمایی وزارت ارشاد برگزار شد.

وزیر ارشاد در این نشست، جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) را فراگیرترین، مردمی‌ترین و بزرگترین جشنواره فرهنگی، هنری ایران توصیف کرد و گفت: برنامه‌های این جشنواره بزرگ از فردا پنجشنبه (7 مهر) مصادف با اول ذیقعده و آغاز دهه کرامت به طور همزمان در 31 استان کشور و 31 کشور جهان آغاز می‌شود.

به گفته وی مراسم افتتاحیه این جشنواره به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) ساعت 8 صبح فردا در صحن جواد‌الائمه (ع) قم برگزار خواهد شد و همزمان در نقطه‌ای دیگر از کشور (شلمچه) مسابقه دو و میدانی در مسیر حرکت امام رضا (ع) از قدمگاه ایشان در بهبهان آغاز و با طی این مسیر در شهرهای اقلید، ابرکوه و یزد در طول 10 روز برپایی این جشنواره، به مشهد ختم خواهد شد.

حسینی از حضور 45 مهمان ویژه از کشورهای مختلف جهان در نهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) خبر داد و افزود: بیش از 500 مبلغ با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی به سراسر کشور اعزام خواهند شد تا در حدود 200 هزار برنامه از مهد کودک‌ها گرفته تا مراکز عالیه کشور، به انتقال پیام امام رضا (ع) بپردازند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به آماری که نشان‌دهنده رشد کمّی جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) نسبت به دوره قبل است، گفت: تعداد اعضای کمیته علمی این جشنواره سال گذشته 264 نفر بود و امسال این تعداد به 391 نفر رسیده است. تعداد داوران دوره قبل 275 نفر بود که امسال این تعداد به 490 نفر رسیده و حاکی از رشدی 78 درصدی است. تعداد آثار امسال هم نسبت به پارسال 49 درصد رشد داشته است.

به گفته وی تعداد بسته‌های فرهنگی ارسالی به خارج از کشور با 208 درصد افزایش به 65 هزار و 619 بسته فرهنگی رسیده است. همچنین تعداد برنامه‌های بخش بین‌الملل جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) نشان‌دهنده رشدی 85 درصدی است. در این جشنواره 9 عنوان کتاب هم در دست انتشار است.

حسینی درباره بودجه نهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) هم گفت: دستگاه‌های زیادی در برپایی این جشنواره بین‌المللی سهیم‌اند و هر کدام نقش خود را ایفا می‌کنند اما بودجه‌ای که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نظر گرفته، 2 میلیارد و 500 میلون تومان است و امیدوارم به صورت کامل تخصیص یابد.

وزیر ارشاد در پایان سخنانش ابراز امیدواری کرد مراسم اختتامیه این جشنواره همانند دوره‌های قبلی، با حضور رئیس جمهور و در مشهد مقدس برپا شود.

در نشست خبری جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) همچنین سیدجواد جعفری دبیر جشنواره، از ارسال اثر از سوی بیش از 103 هزار نفر در نهمین دوره این جشنواره خبر داد و گفت: بخش قابل توجهی از فرهیختگان کشور اعم از حوزویان و استادان دانشگاه، در بررسی آثار جشنواره با ما همکاری داشته‌اند.

به گفته وی هر کدام از برنامه‌های این جشنواره در یکی از استان‌ها مدیریت می‌شود و 63 نفر بر اجرای صحیح این برنامه‌ها نظارت دارند.

سیدجواد جعفری افزود: یک گروه پژوهشی که در مشهد مستقر است، آسیب‌شناسی جشنواره را بر عهده دارد. علاوه بر این ما یک گروه ارزیابی عملکرد و نیز یک گروه مضمون یابی داریم تا اگر مضامین برخی از آثار مطابق با منابع حوزه‌هایشان نبود، سریعاً این مشکل برطرف شود.

کد خبر 1417654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha