پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ مهر ۱۳۹۰، ۱۱:۱۰

عسگری به مهر خبرداد:

تحویل 25 دستگاه تاکسی نو به تاکسیداران دماوند

تحویل 25 دستگاه تاکسی نو به تاکسیداران دماوند

دماوند - خبرگزاری مهر: سرپرست واحد تاکسیرانی شهرداری دماوند، از تحویل 25 دستگاه تاکسی نو به تاکسیداران این شهرستان خبر داد.

محمدرضا عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با پیگیریهای انجام شده توسط شهرداری، بیشترین میزان سهمیه احتمالی از وزارت کشور و اتحادیه سازمانهای حمل و نقل کشور به شهر دماوند اختصاص یافت و ۲۵دستگاه تاکسی نو به تاکسی داران تحویل داده شد.

وی افزود: از میان ۳۶۵دستگاه تاکسی که در خطوط مختلف در شهر دماوند فعالیت می کنند، بیش از ۷۵درصد آنها کمتر از چهارسال عمر دارند.

این مسئول در توضیح مفهوم خودروی فرسوده گفت: تاکسی هایی که ۱۰سال از تولیدشان گذشته است، فرسوده محسوب می شوند.

وی افزود: بیشترین تعداد تاکسیهای دماوند، خودروی Roa و پس از آن پژو، سمند و پراید است.

عسگری بیان کرد: ۱۴دستگاه مسافربر شخصی که از سالهای گذشته بلاتکلیف مانده بودند، در سه ماهه اخیر ساماندهی شده و به آنها نیز تاکسی تحویل داده شد، تا در مجموع ۳۹تاکسی جدید به خطوط حمل و نقل دماوند افزوده شود.

کد خبر 1420956

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha