پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ مهر ۱۳۹۰، ۱۳:۴۸

کردی خبر داد:

نجات از عمق 27 متری چاه پس از 76 ساعت/ حفر کانال انحرافی برای نجات مصدوم

نجات از عمق 27 متری چاه پس از 76 ساعت/ حفر کانال انحرافی برای نجات مصدوم

کرمان - خبرگزاری مهر: آتش نشان کرمانی در پی نجات یک جوان سیرجانی پس از 76 ساعت تلاش از قعر چاه 27 متری به عنوان آتش نشان نمونه استان کرمان انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی  شهرداری کرمان با اشاره به نجات یک جوان سیرجانی از چاهی با دهانه 30 سانتیمتر و عمق 27 متر عنوان داشت: طی این عملیات سه نفر از ماموران آتش نشانی کرمان پس از 76 ساعت موفق به نجات وی شدند.

علی کردی ابراز داشت: در پی سقوط این جوان به داخل چاه و پس از گذشت یک  روز از عملیات ناموفق امداد فرد مذکور از شهرداری کرمان درخواست کمک می شود که  سه نفر از نیروهای زبده این سازمان به سیرجان اعزام شدند.

کردی ابراز داشت: پس از اعزام این افراد مشخص شد با توجه به کوچکی  قطر دهانه چاه و درشتی مصدوم لازم است چاه دیگری در فاصله دو متری چاه اولی حفر شود.

وی عمق چاه حفر شده را 27 متر عنوان کرد و افزود: هدف از حفر چاه این بود که از طریق چاه حفر شده مسیری به چاه اول که اطراف آن لوله فولادی بود زده شود و مصدوم نجات پیدا کند.

این مسئول با اشاره به اینکه در طی این مدت نیز آب و برخی مواد غذایی به مصدوم انتقال داده می شد تصریح کرد: پس از حفر چاه عملیات برش لوله فولادی انجام شد و درنهایت بعد از 67 ساعت تلاش مداوم پرسنل آتش نشانی کرمان و همراهی نیروهای هلال احمر در ساعت شش صبح  پنج شنبه مصدوم زنده به بیرون چاه انتقال یافت و به مراکز درمانی اعزام شد.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهرداری کرمان گفت: محسن لنگری مسئول امداد و نجات این سازمان که در نجات جان این جوان تلاش زیادی کرده بود به عنوان آتش نشان نمونه استان کرمان انتخاب شد.

کد خبر 1421064

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha