پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ مهر ۱۳۹۰، ۱۹:۰۵

حجت الاسلام گرایلی:

پروژه تولید زعفران ارگانیک در مزارع وقفی خراسان جنوبی اجرا می شود

پروژه تولید زعفران ارگانیک در مزارع وقفی خراسان جنوبی اجرا می شود

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی از اجرای کاشت زعفران ارگانیک برای اولین بار در استان در مزارع موقوفه روستای شوکت آباد بیرجند خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمد طاهر گرایلی  اظهارداشت: در راستای بهره وری  و سرمایه گذاری موقوفات اجرای کاشت زعفران در مزارع موقوفه محمد ابراهیم  و اسماعیل به مساحت یک و نیم هکتار با رعایت دقیق ترین مسائل زراعی و تهیه زیرساختهای لازم در دستور کار این اداره کل قرار دارد.

وی با بیان اینکه این سرمایه گذاری با اعتباری بالغ بر 170 میلیون ریال در سطح یک ونیم هکتار انجام می شود، افزود: تولید زعفران ارگانیک می تواند تحولی عظیم در صادرات این محصول ارزشمند ایفا کند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی گفت: پیش بینی می شود با توجه به مرغوب بودن خاک مزرعه و رعایت دقیق ترین مسائل فنی حداقل چهار برابر میانگین تولید زعفران داشته باشیم زیرا این مزرعه در استان به عنوان پایلوت آموزشی حیث زعفران کاران تلقی خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به مدیریت صحیح موقوفات افزود: اگر موقوفات در سطح استان احیا شوند و مورد بهره برداری قرار گیرند بسیاری از معضلات استان حل خواهند شد.

گرایلی ادامه داد: عواید هر موقوفه طبق نیتی که واقف برای آن تعیین کرده به مصرف می رسد که خلاف آن طبق قوانین موجود و نظریه اداره تحقیق مردود است.

وی در ادامه از همراهی و همکاری مردم و مسئولان در راستای احیای وقف و موقوفات تقدیر کرد و بیان داشت: همکاری مردم و مسئولان با مجموعه اوقاف سبب افزایش خیر در جامعه می شود .

کد خبر 1421531

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha