پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ مهر ۱۳۹۰، ۱۹:۴۷

ماویرا:

مسئله فلسطین هسته بحران در خاورمیانه است/حق بازگشت آوارگان شرط اصلی

مسئله فلسطین هسته بحران در خاورمیانه است/حق بازگشت آوارگان شرط اصلی

نایب رئیس شورای سریلانکا گفت: کشور سریلانکا مسئله فلسطین را به عنوان هسته اصلی بحران در خاورمیانه می داند و احترام به حق بازگشت آوارگان به سرزمین مادریشان ، احترام به فرهنگ و مذهب و اماکن زیارتی مسلمانان، در نظر گرفتن خاورمیانه به عنوان منطقه عاری از سلاح، شروط اصلی استقلال کشور فلسطین است.

به گزارش خبرنگار مهر در ادامه جلسه نوبت عصر پنجمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین،  جان دین ماویرا نایب رئیس شورای سریلانکا با تاکید بر اینکه حل مسئله فلسطین و صلح در خاورمیانه خواسته تمام ملت های جهان اسلام است گفت: سریلانکا رابطه بسیار عمیقی با مردم خاورمیانه و مسلمانان جهان دارد.

ماویرا با تاکید بر حمایت سریلانکا از حقوق حقه مردم فلسطین و استقرار کشور مستقل فلسطینی در خاورمیانه تصریح کرد: کشور سریلانکا مسئله فلسطین را به عنوان هسته اصلی بحران در خاورمیانه تلقی می کند.

نایب رئیس شورای سریلانکا با اشاره به تشکیل نمایندگی پی ال او از سال 1975 در فلسطین توسط سریلانکا گفت: این امر نشان دهنده اهمیت کشور مستقل فلسطینی برای مقامات سریلانکا است.

وی افزود: حضور نماینده فلسطین در سریلانکا نیز نشانگر علاقه ما به تشکیل کشور مستقل فلسطینی است.

ماویرا با اعلام مواضع جنبش عدم تعهد و کشور سریلانکا نسبت به مسئله فلسطین تصریح کرد: احترام به حق بازگشت آوارگان به سرزمین مادریشان ، احترام به فرهنگ و مذهب و اماکن زیارتی مسلمانان، در نظر گرفتن خاورمیانه به عنوان منطقه عاری از سلاح، شروط اصلی استقلال کشور فلسطین است.

کد خبر 1421577

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha