پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ مهر ۱۳۹۰، ۹:۵۸

مجری "سلام کوچولو":

جشنواره‌های ویژه کودک در ابعاد محله‌ای گسترش یابد

جشنواره‌های ویژه کودک در ابعاد محله‌ای گسترش یابد

عذرا وکیلی تاکید کرد جشنوار‌ه‌های ویژه کودکان از جمله جشنواره "بهترین‌ها برای غنچه‌های شهر" می‌تواند در ابعاد محله‌ای گسترش یابد تا همه کودکان شهر بتوانند از آن بهره‌مند شوند.

عذرا  وکیلی، تهیه کننده و مجری برنامه "سلام کوچولو"درباره جشنواره "بهترین‌ها برای غنچه‌های شهر" گفت: جشنواره سال گذشته بسیار خوب و موثر بود، زحمت زیادی برای کوکان کشیده شد و من در هرجایی که ببینم برای کودکان تا این اندازه تلاش شده است، لذت می‌برم.

وی که از تقدیرشدگان این جشنواره در سال گذشته است، افزود: سال گذشته یک ماه تمام با برنامه‌های بسیار متنوع در کنار بچه‌ها بودیم و جشنواره خیلی خوب بود، تنها اشکالی که می‌توان به این جشنواره گرفت تبلیغات اندک است و اینکه همه کودکان شهر نمی‌توانند از آن استفاده کنند.

وی با بیان اینکه این جشنواره می‌تواند در ابعاد محله‌ای گسترش پیدا کند، تصریح کرد: زمانی که شهرداری تهران چنین جشنواره خوبی را برگزار می‌کند، خیلی خوب است که همه شهروندان بتوانند از آن استفاده کنند.

وکیلی پیشنهاد کرد که این جشنواره به صورت هفتگی یا ماهانه و در ابعاد کوچک‌تر در محلات برگزار شود و اظهار کرد: در هر محله‌ای از تهران حتما هنرمندی زندگی می‌کند و شهرداری می تواند با شناسایی و کمک هنرمندان در محلات شرایطی را فراهم کند که در  پارک یا فضای سبز آن محله ابعاد کوچک این جشنواره برگزار و فضای شاد همراه با آموزش‌های فرهنگی برای کودکان مهیا شود.

به گفته وکیلی در فضای محلات می‌توان از کودکان هم کمک گرفت. نمایش‌های کودکانه برگزار کرد. کودکان حتی در فرهنگ‌سازی برای بزرگ‌ترها هم می‌توانند کمک کنند.

کد خبر 1421800

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha