پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ مهر ۱۳۹۰، ۱۴:۵۶

ابراهیم مقصودی فرد:

اختلاف من با استاندار کرمانشاه شایعه است

اختلاف من با استاندار کرمانشاه شایعه است

کرمانشاه ـ‌ خبرگزاری مهر: سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: شایعه اختلاف خود با استاندار را تکذیب می کنم.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم مقصودی فرد، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، صبح امروز در سومین جلسه پرسش و پاسخ با کارکنان سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به چالش‌های پیشرو از زمان تصدی، گفت: وزیر جهاد کشاورزی، فردی دانشگاهی، فرهیخته است و هر تصمیمی را که در باره ماندن یا رفتن بنده از این سازمان بگیرد قطعا درست بوده و به نفع سازمان و مردم است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، افزود: بنده به تصمیمات مدیریت ارشد وزارتخانه ایمان دارم و مطمئن هستم تمام جوانب را برای تغییر یا تثبیت رییس سازمان استان بر اساس مصلحت در نظر گرفته و تصمیمی عادلانه را اتخاذ می کنند.

مقصودی فرد گفت: شایعه اختلاف خود با استاندار را تکذیب می کنم، چون وی، شخصی معتدل و فرهیخته است و تمام اعمال و نظراتش در مورد افراد و سازمانها از سر دلسوزی و با بررسی عادلانه است و برای اعتلای مردم، تلاش می‌کند و هیچ وقت اهداف عالی نظام را فدای اختلاف سلیقه ها و آرای شخصی نمی کند.

سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه تاکید کرد:  هاشمی، ‌استاندار کرمانشاه، آدمی بسیار ارزشی و دوست داشتنی است که تمام تلاش خود را برای ارتقای شاخص های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی استان بکار می‌گیرد و اگر روزی ایشان و وزیر محترم تشخیص دهند که بنده توانمندی های لازم برای پیشرفت و هماهنگی با برنامه ها را ندارم هر تصمیمی که بگیرند درست است.

وی تصریح کرد: دسته بندی، گوشه گیری، عدم وجود معیار برای سنجش افراد و تاثیر از نیروها و افکار سیاسی و اجتماعی مخرب، از آفات مدیریت است که باید از آنها پرهیز کنیم، که در اولین گام، تصمیم داریم سازمان جهادکشاورزی را غیر سیاسی کنیم و اجازه ندهیم هیچ قانونی افکار و اندیشه های خود را بر دیگران ترجیح دهد.

مقصودی فرد در پایان با تشریح اقدامات انجام شده در چند ماه اخیر از زمان تصدی پست سرپرستی بر استفاده از توانمندی‌های بدنه کارشناسی سازمان جهادکشاورزی تاکید و خاطر نشان کرد: مدیر خوب کسی است که بتواند از پتانسیل افراد استفاده کرده و به پشتوانه آنها بتواند برنامه های خود را به نحو احسن انجام دهد.

کد خبر 1422002

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha