به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه رحمانی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این طرح با هدف آشنایی، حساس سازی، آموزش و ارتقای سطح توانمندیها برای ازدواج بهنگام، آگاهانه و آسان و پیشگیری از ازدواج های شتاب زده و ناپایدار دانشجویان مجرد عضو بسیج دانشجویی مراکز آموزش عالی استان در هفدمین جلسه شورای راهبردی برنامه جامع خانواده پایدار خراسان رضوی به تصویب رسید.
مشاور استاندار خراسان رضوی گفت: براساس این طرح 4 هزار دانشجوی بسیجی مجرد استان درقالب 100 گروه در مجموع یکهزار و 200 ساعت تحت آموزشهای پیش از ازدواج قرار خواهند گرفت.
وی تشویق و ترغیب جوانان برای ازدواج بههنگام و آموزش مهارت های پیش از ازدواج به آنان را از مهمترین اهداف این طرح عنوان کرد و افزود: با توجه به عمق یافتن نگرش جوانان به ازدواج هم زمان با ورود به دانشگاه، ارائه آموزش ها و اطلاعات صحیح به این قشر ضمن کمک کردن به تشکیل خانواده پویا از آسیب های موجود در این عرصه خواهد کاست.
رحمانی نیمه دوم آبانماه سال جاری را زمان آغاز دوره های آموزشی طرح اطلاع رسانی و آموزش های پیش از ازدواج به دانشجویان بسیجی اعلام کرد و گفت: در این طرح تعداد 2 هزار دانشجوی دختر و پسر مجرد بسیجی مشهدی و همین تعداد دانشجوی دختر و پسر مجرد بسیجی شهرستان های استان این آموزش ها را فرا خواهندگرفت.
وی افزود: این طرح توسط بسیج دانشجویی استان و با حمایت استانداری خراسان رضوی اجرا خواهد شد.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی در پایان گفت: امیدوارم با اجرای این طرح بتوانیم گام بلندی در جهت ایجاد آمادگی جوانان دانشجو و تقویت توانمندی های آنان در فرآیند ازدواج به هنگام، آگاهانه و آسان برداریم.
نظر شما