پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ مهر ۱۳۹۰، ۱۳:۱۷

در شش ماهه امسال:

29 قرارداد راکد شهرکهای صنعتی گیلان فسخ قطعی شد

29 قرارداد راکد شهرکهای صنعتی گیلان فسخ قطعی شد

رشت - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان از فسخ قطعی 29 قرارداد راکد در شهرکهای صنعتی طی شش ماهه نخست سال جاری در استان خبر داد.

مجید عباسیان امین در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این تعداد قرارداد راکد در شش ماهه نخست سال جاری در شهرکهای صنعتی صومعه سرا، تالش، آستانه اشرفیه، سیاهکل، شفت، رودسر، لنگرود، ماسال، سفید رود رشت و لوشان فسخ قطعی شده و به متقاضیان جدید که آمادگی سرمایه گذاری را داشته باشند، واگذار می شود.

وی اظهارداشت: بازپس گیری اراضی صنعتی راکد در شهرکها و نواحی صنعتی گیلان با پیگیری های مستمر و با همکاری مراجع قضایی در اولویت برنامه های شرکت شهرکهای صنعتی استان است.
 
مدیرعامل شهرکهای صنعتی گیلان گفت: متقاضیانی که در سنوات گذشته در شهرکها و نواحی صنعتی استان زمین صنعتی دریافت کرده و عملیات ساخت واحد صنعتی خود را آغاز نکرده اند، پس از گذشت تاریخ تعهد ساخت در دفترچه قرارداد و دریافت چند مرحله اخطار و اعطای مهلت از سوی این شرکت چنانچه در مدت تعیین شده اقدامی در زمینه ساخت و آغاز عملیات اجرایی از سوی متقاضی صورت نگیرد، فسخ قرارداد و باز پس گیری زمین از آنها اقدام خواهد شد.
 
وی ادامه داد: دولت برای حمایت از سرمایه گذاران صنعتی، مشوق های را نیز برای سرمایه گذارانی که از تاریخ عقد قرارداد به مدت یکسال واحد صنعتی خود را به بهره برداری برسانند و اشتغال موثر ایجاد کنند در نظر گرفته که بعد از بهره برداری  از طریق شرکت شهرکهای صنعتی استان اعمال می شود.

کد خبر 1423064

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha